reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja biorę femibion Natal 2 plus. Fajne bo bierze się dwie kapsułki. Jedna to dha a drugie to zestaw witamin. A udali mi się kupić dwa opakowania za niecałe 40zl!

m3sxrjjg5qsluqq6.png

reklama
Ja też biorę witaminy i będę brać do końca. Mam straszny niedobór żelaza i witaminy D3... witaminę już sobie kupiłam (dodatkowo opróćz tego co w witaminach - zalecenie lekarza), a polecacie coś jako suplement żelaza?
Z żelazem mogę ci polecić żeby go łączyć z wit C, zwiększa wchłanianie, w posiłkach też. Jak jesz coś bogatego w żelazo to razem z czymś bogatym w Wit C. Supli żadnych nie bralam więc nie mam nic do polecenia.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Hej Wam :)
Co do facetów - mój odkąd wie,że jestem w ciąży jest bardziej troskliwy. Widzę,że się cieszy,zawsze chce być ze mną na wizycie,ogólnie jest zaangażowany. Mam nadzieje,że tak zostanie i po porodzie się nie wystraszy i go to nie przerośnie,bo koledzy z pracy trochę go 'straszą',że przez jakieś pierwsze trzy miesiące jest ok, dopiero później się zaczyna...
No i duużo pracuje,w tygodniu zawsze wraca około 23,ale staram się nie narzekać,bo w końcu robi to dla nas

A i w końcu doszłam do tego że mogę mieć apke na telefonie hihi ;) u nas zero objawów ale dzieci dają mi popalić aż się płakać chce

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry