reklama
Takie baby na własną dupe patrzą.Żartujesz chyba?! Matko jak takie nieprzemyślane słowa mogą zaboleć i namieszać w życiu młodej osoby! Ba! Dziecka przecież! Kompletny brak myślenia ze stron tych babek...
![]()
Idę maseczkę sobie walnąć. Moje pryszcze ewoluują, jest coraz gorzej. Jak ja mam wyjść z domu. Mój syn ostatnio powiedział teściowej że mama ma pryszcze wszędzie, nawet na plecach a na tyłku galaretę. Kochane dzieciaczki... W sobotę mikołajki u mojego K z pracy, co robić!
emkamat10
Fanka BB :)
Mayka i Ty EmkamatMożemy mieć 3 moderatorki
)))
Ja nieeee, nie nadaje się do takich spraw
*Vanilia*
Moderatorka
Hej[emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji3]
Ja mam niby dzisiaj prenatalne ale nie jadę. W piątek pomierzyla przeziernosc karkową, kość nosową i udową i stwierdziła że ona nic nie widzi złego, więc nie jadę.
Jestem za Becią i Majką [emoji4] super ze będziemy mieć w końcu jakąś kontrolę nad wątkiem
Majka mówię ci próbuj tego sudokremu na twarz na noc, u mnie już po jednej nocy było mniej tych pryszczy [emoji5]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach[emoji3]
Ja mam niby dzisiaj prenatalne ale nie jadę. W piątek pomierzyla przeziernosc karkową, kość nosową i udową i stwierdziła że ona nic nie widzi złego, więc nie jadę.
Jestem za Becią i Majką [emoji4] super ze będziemy mieć w końcu jakąś kontrolę nad wątkiem
Majka mówię ci próbuj tego sudokremu na twarz na noc, u mnie już po jednej nocy było mniej tych pryszczy [emoji5]

Rybcia2309
Nie wiem co się stało, ale bardzo współczujęJa nawet nie mam odwagi nic planować. Zycie mi się kompletnie rozbiło i nawet imienia dla dziecka nie potrafię wymyślić. Takie rzeczy jak imię dla dziecka, poród, pierwsze uśmiechy, pierwsze kroczki. To wszystko mialam przeżywać z mężem. Mieliśmy razem wymyślić imię, wybrać rodziców chrzestnych, urządzić pokoik dla dziecka w naszym domu który mieliśmy razem zacząć budować. Teraz juz tego nie będzie.
![]()
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
Udaj ze myślałaś ze to bal karnawałowy i idź w masce [emoji38][emoji48]Idę maseczkę sobie walnąć. Moje pryszcze ewoluują, jest coraz gorzej. Jak ja mam wyjść z domu. Mój syn ostatnio powiedział teściowej że mama ma pryszcze wszędzie, nawet na plecach a na tyłku galaretę. Kochane dzieciaczki... W sobotę mikołajki u mojego K z pracy, co robić!

reklama