reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ah rozumiem ... to jakby się udała fotka buziaczka :)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
moge wstawic ostatnia, ja widze gdzie co ma, ale czy Wy zobaczycie to nie wiem :D po lewej i prawej stronie widac raczki z paluszkami a na wprost buzie i oczka, nosek i usteczka :)
20161130-115916.jpg

reklama
Ja 1dc... kolejna @ 28.12... 31.12 mam urodziny, najlepszym prezentem byłoby zobaczyć 2 kreski- w końcu...
Niestety na prezent świąteczny się nie łapię przez głupią, spóźnioną @...:/
trzymam kciuki :)
ja powinnam dostać @ 21.12 przy cyklach 28 dniowych
ale ostatnio miałam cykle 24 dniowe, ten ciążowy tez był jakiś krótki bo już w 26 dc wyszły dwie grube krechy.

Cykle z duphaston mam ok 28 dni, ale w tym cyklu w 8,9 i 11 dniu sprawdzałam owulację paskami i nic nie było... Niestety ;)

O to dziwne, w takim razie...
Ja już sama nie wiem co ze mną... Miałam falę gorąca z pół godz temu, za termometr 37,7... teraz 37,2 -36,9 i wez tu człowieku nie zwariuj :p Jak sie ma owulke, to temp jest wyższa? :p

reklama
Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnych :p czy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durna :D biorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić ;) :D

Haha ;)

Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry