moge wstawic ostatnia, ja widze gdzie co ma, ale czy Wy zobaczycie to nie wiemAh rozumiem ... to jakby się udała fotka buziaczka
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moge wstawic ostatnia, ja widze gdzie co ma, ale czy Wy zobaczycie to nie wiemAh rozumiem ... to jakby się udała fotka buziaczka
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
trzymam kciukiJa 1dc... kolejna @ 28.12... 31.12 mam urodziny, najlepszym prezentem byłoby zobaczyć 2 kreski- w końcu...
Niestety na prezent świąteczny się nie łapię przez głupią, spóźnioną @...:/
Cykle z duphaston mam ok 28 dni, ale w tym cyklu w 8,9 i 11 dniu sprawdzałam owulację paskami i nic nie było... NiestetyA jak długie masz cykle? I Kiedy przypuszczasz, że był owulacja?
Ja też mam czasem głupie pytania, mam wrażenie że ześwirowałam z tego wszystkiego![]()
Cykle z duphaston mam ok 28 dni, ale w tym cyklu w 8,9 i 11 dniu sprawdzałam owulację paskami i nic nie było... Niestety![]()
Mam wrażenie, że przez te staranki nam zaczyna odbijaćO to dziwne, w takim razie...
Ja już sama nie wiem co ze mną... Miałam falę gorąca z pół godz temu, za termometr 37,7... teraz 37,2 -36,9 i wez tu człowieku nie zwariujJak sie ma owulke, to temp jest wyższa?
![]()
Mam wrażenie, że przez te staranki nam zaczyna odbijać![]()
![]()
Dziewczyny jak zwykle pytanie z tych inteligentnychczy wynik negatywny testu wykonany 24dc jest miarodajny?
Błagam, nie śmiejcie się że taka stara a taka durnabiorę fuul leków, więc nie wiem z czym mogę kojarzyć zawroty głowy i mdłości... pewnie to Bromergon, ale fajnie przez chwilę się łudzić
![]()
![]()