• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wlasnie sobie zdalam sprawe ze oficjalnie jest to moja pierwsza donoszona ciaza !!!!! Jupi!!!
Udalo mi sie. Choc jak sobie przypomne plamienia do 20 tyg I strach za kazdym razem w wc ze wlasnie stracilam dziecko .masakra !!!!!
Jestem szczesliwa I dumna z siebie .pierwsze dziecko które urodze I nie bedzie wczesniakiem [emoji7]
Byc moze wyczerpalismy juz limit kopniakow od zycia !!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brawo dziewczyny:) udało się nam donosic mimo tylu przeszkód. Brawo my :)

Ksad piękna gromadka. Jeszcze raz gratulacje :)

km5s8u69dm9dsszh.png

@Antiope 2 łyżki oleju rycynowego, 250ml soku może być z pomarańczy i 250ml wody

♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Dzięki. I trzeba to wszystko wypić?

Od godz 23:16 Ola już jest na świecie. 3570 i 51 cm.

Dostałam opierdziel że nie zapisałam się na planowe cc ale potem bylo ok. Mimo cc miałam przygotowane coś w stylu planu porodu i wbrew moim obawom nie wyśmiali nas tylko potraktowali poważnie. Dobrze że zebraliśmy te rzeczy na piśmie bo nie miałabym do tego głowy. A tak pilnowali żeby jak najpóźniej odpepnic dziecko! I jeszcze w celu skolinizowania dziecka moimi bakteriami włożyli wacik do pochwy i potem przetarli dziecko... Podobno pierwszy raz coś takiego robili m, musieli doczytać co i jak ale dało rade :) no i cycalysmy juz. Teraz mala zabrali bo niestety jestem unieruchomiona na ok 12 godzin ale. Mają mi ja przywozić.
Gratulacje!!! Fantastycznie, że potraktowali Cię poważnie i przestrzegali Twojego planu porodu. Tak powinno być.

@Grama80 ale ja idę na ktg nie na ip, tylko do przychodni przyszpitalnej. Skoro to przychodnia, to chyba mogą L4 wystawić

@Gabinia gratulacje!
@MyDream @krasnal kciuki zaciśnięte. Wszystkie mnie wyprzedzicie :sad:

@Luxuorius no to w takim razie nie ma co do rodzinnego, choć i tak była to dla mnie ostateczna ostateczność

@joshi super, że mimo wszystkich przeciwności udało się donosić ciążę

@lenam77 kciuki zaciśnięte

A ja mam doła. Nic nie wskazuje na to, żebym miała dziś urodzić :sad:

@Antiope mysle, za na katar, kaszel fajny rodzinny by wypisal, musialabys sie w Zusie w swoim miescie dowiedziec jak to wyglada czy sie dowala do zwolnienia na sam koniec ciazy od innego lekarza :) ja pisalam jak jest u mnie jak sie pytalam w Zusie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry