cymera
Fanka BB :)
serdeczne gratulacjeByłam wczoraj na usg. Z dzieckiem wszystko ok. Prawdopodobnie będzie chłopczyk. Mam już córeczkę więc parka się szykuje. Stopy mają długość 1,5 cm. Padłam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serdeczne gratulacjeByłam wczoraj na usg. Z dzieckiem wszystko ok. Prawdopodobnie będzie chłopczyk. Mam już córeczkę więc parka się szykuje. Stopy mają długość 1,5 cm. Padłam!
Do 10 tygodnia miałam takie bóle. Później zaczęły zanikac.Dziewczyny nie mogę już wytrzymać z bólem żołądka, mam dosyć :/ jak jem to wymiotuję albo mam mdłości, jak nie jem to żołądek mnie tak boli jak nigdy, na serio skręca mnie w środku. Co robić?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Znamy ten stres. Będzie dobrze [emoji173]Dzień dobry wszystkim cała noc nie spalam . Dzisiaj o 8.30 mam badania prenatalne. Aż mam mdłości że stresu . Wykończe się zaraz [emoji33][emoji23] życzę wszystkim udanych wizyt dzisiaj. Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka . [emoji173]
![]()
Zaciśnięte :-) [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Dzień dobry wszystkim cała noc nie spalam . Dzisiaj o 8.30 mam badania prenatalne. Aż mam mdłości że stresu . Wykończe się zaraz [emoji33][emoji23] życzę wszystkim udanych wizyt dzisiaj. Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka . [emoji173]
![]()
Trzymam!!! Będzie dobrze!Dzień dobry wszystkim cała noc nie spalam . Dzisiaj o 8.30 mam badania prenatalne. Aż mam mdłości że stresu . Wykończe się zaraz [emoji33][emoji23] życzę wszystkim udanych wizyt dzisiaj. Trzymajcie kciuki za mojego bąbelka . [emoji173]
![]()
Ja chodziłam przed ciążą na basen średnio trzy razy w tygodniu a później zaczęły się infekcje. Teraz też biorę nystatyne (juz po raz drugi) na zmiane z gynalginem i czuje znaczna różnice. Moja gin twierdzi ze basen może i jest wylęganią zarazków ale najczęściej łapiemy je w toalecie wiec nie odradzila mi basenu. Chodzę dalej.Fajnie fajnieKorzystaj bo to jest świetny relaks. Ja boję się iśc na basen ze względu na nawracające infekcje... dopiero skończyłam nistatynę brać.. ale mojemu kręgosłupowi przydałby się też taki relaks
![]()