Ja tam wole pisać tutaj ale mam mało czasu. W końcu troje dzieci do ogarnięcia [emoji23] a Szymek choć w większości czasu spokojny, to jednak domaga się mnie, u mnie mu chyba najlepiej, wystarczy że ppdejde do wózka to sie uspokaja (nie wiem, czuje mnie po zapachu?). Wczoraj go coś wysypało delikatnie na nóżkach, i chyba go troche brzusio boli bo bąki puszcza i przy tym płacze, ale jak już puści to sie uspokaja

Je srednio co 3-3,5 godziny, więc nocki mam w miare

dzis dzień właśnie ciut gorszy, mam tyle roboty, a tu ciągle mnie Szymuś wzywa. I jeszcze dziewczynki

tu śniadanko, tu to, tu tamto [emoji4] mąż nad staw pojechał bo szykują bo jutro ryby będą wyławiać więc caly dom do ogarnięcia na mojej głowie.. a lenia mam ze szok [emoji23] jeszcze jak patrze w lustro to strach sie bac [emoji23] wory pod oczami, ogolnie tak wygladam na wymeczona, wlosy zaczely wypadac, smialam sie wczoraj ze zaczyna sie burza hormonow po porodowych. Marze o tym ze jak skoncze sprzatanie i ugotuje obiad to siade i pomaluje paznokcie zeby sie ciut lepiej poczuc (atrakcyjniej). Ale depresji nie mam, co to to nie

szczesliwa jestem. Mam fajnie i wesolo w domu. Wszystkim życzę takiego uśmiechu jak ja mam na co dzień

przepełnia mnie taka miłość że tą miłością bym jeszcze dziesiecioro dzieci obdarowała hihi [emoji4] ale sie rozpisalam . Sorki

ale gdzies musze dać upust wszystkim emocjom
Pozdrawiam! Milego dnia dziewczyny! Zajrze pozniej
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji
Forum BabyBoom