reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dietetyk? prosze Cie :D zaszlam tak jak pisze majac okolo 99, ale ja wiecej schudlam niz przytylam w ciazy.. lacznie ze spadkiem mam 7-8 na plusie, pilnowalam tego co jem, bo jak sie zachodzi z taka waga to trzeba pilnowac, nie ma co ukrywac...po ciazy obiecalam sobie, ze zegnam sie z nadwaga, chce wrocic do dawnej wagi 55 kg, czy tego dokonam to nie wiem
Chociaż 20 kg to już będzie sukces :)

reklama
A ja mam pie*dolca i caly dzien szukam objawow implantacji [emoji23] probuje sie chwycic wszystkiego, nawet bulgatniecia w brzuchu ktore 2 min. pozniej okazuje sie zwyklym bakiem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kuzwa byłam pewna ze czuje w tym cyklu jak sie fasola wgryza 6-8dpo.. i nic.
Dokładnie 2 tyg temu ok godz 19-20 miałam owulacje i wlasnie zaczyna mi sie plamienie. Jak w zegarku!

dziekowac :D wiesz jak ja zaszlam to zaszla ze mna kumpela i ciagle pisala, ze a to jedzie na kebsa a to na pizze a ja jadlam owoce, warzywa, kanapki, lekkie obiady a ze tez rzygalam jak kot to wiadomo...
wozek to Adamex Barletta ;) moje marzenie :) [emoji813]
A kumpela ile przytyła? :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

Ja kuzwa byłam pewna ze czuje w tym cyklu jak sie fasola wgryza 6-8dpo.. i nic.
Dokładnie 2 tyg temu ok godz 19-20 miałam owulacje i wlasnie zaczyna mi sie plamienie. Jak w zegarku!

A kumpela ile przytyła? :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
z 10-11 do tej pory, wiec niewiele wiecej niz ja, ale ona rodzi niecaly miesiac po mnie :)

A ja mam pie*dolca i caly dzien szukam objawow implantacji [emoji23] probuje sie chwycic wszystkiego, nawet bulgatniecia w brzuchu ktore 2 min. pozniej okazuje sie zwyklym bakiem [emoji23]

Ja w brzuchu za wiele nie czuje, ale slepa nie jestem I kuzwa mialam wczoraj sporo brunatnego sluzu, a dzis tempka zjechala o 0.2F, trzymam sie jeszcze nadziei ze jutro podbije do gory a to jest spadek implantacyjny.
Chyba ze moj I Tak juz krotki cykl skraca sie jeszcze bardziej[emoji849]

reklama
Do góry