Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie podoba tylko gondola trochę płytka jakby coś [emoji851]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
duzo teraz skorzanych wozkow, jakis szal na ta skore ehh, ja wole chyba moj z materialuJa zestaw ze skóry klełam jak szewcW zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w choleręOni też się w skórach lubują
A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękałz wysuszenia.
podeslijPowiem Wam, ze kiepska ze mnie kucharka ale wlasnie zrobilam zupe-krem z dyni i jest zajebiaszcza [emoji7] normalnie dumna jestem z siebie [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh czas ucieka też niedawno w ciąży byłam a tu dzieciaki 12 a drugi prawie 6 latBoze ja niedawno mialam malutka fasolke w brzuchu a tu juz kawal chlopa,ktory mnie kopie![]()
Haha nie wiem, nie dla.mniea czemu nie no laskifajny pstrokaty hehe, uwage by na siebie zwracal
![]()
Fiu - fiu ...jak w REsTaUrAnTe