evelinia
Fanka BB :)
Byle nie przy siusianiuJuż bardziej nie opadnie, teraz może już tylko coś wypaść![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byle nie przy siusianiuJuż bardziej nie opadnie, teraz może już tylko coś wypaść![]()
mmmmmmm
heheheByle nie przy siusianiu![]()
sam kolor wozka ladny, ale ten arbuz....wycielabym hahaHaha nie wiem, nie dla.mniepoza tym arbuz to jedyny owwoc którego nie lubię haha
może dlatego
![]()
Kochana uda się zobaczysz, do wytrwałych świat należyNa razie jeszcze powolutku plamienia, pewnie w nocy sie rozkręci i znowu bede miała rozkminke czy uznać dzisiaj czy jutro za 1 dc...
Boże, jak bym chciała wam moc napisać jutro ze plamienia ustały i @ nie przyszła i na dokładkę test pozytywnyech, marzenia.... wy myślicie ze wariujecie kilka dni przed terminem @, a popatrzcie na mnie jaka żałosna jestem, @ sie juz wita, plamie na czerwono, a wciąż marże o tym ze moze to jeszcze zmyła
masakra... i tak co miesiąc....
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Identyczne odczucia mieliśmy co do kanapyJa zestaw ze skóry klełam jak szewcW zimie zimno a w lato pociłam się razem z fotelami i sofą
Jak nakryjesz czymś, to się zsuwasz razem z pledem ...a i tak zimno ciągnie.
Ładne to, to, ale cieszę się, że jak się wyprowadzaliśmy to zostawiliśmy to teściom w choleręOni też się w skórach lubują
A apropo skórzanego wózka ..to nie chciałabym takiego za chiny ludowe. W lato czy chciał czy nie będzie wypalany przez słońce i wiatr ..a ostatnia rzecz jaka by mi się marzyła to polerować wózek pastą natłuszczającą co by nie pękałz wysuszenia.
Pojechałaś po bandzie,myślałam że popuszczę
Ooo, czyli w sumie pod wzgledem wieku to blizniaki masz w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom