oczekiwanie
Fanka BB :)
No to dobrze, że to nie te dziadostwonie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dobrze, że to nie te dziadostwonie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodze
rano mam wyjazd wiec bede rzadko pisacNo to dobrze, że to nie te dziadostwo, to jutro koniecznie z rana się melduj gdzie jesteś hehe.
ale znajdz chwile zeby napisac czy jeszcze w dwupaku jestesrano mam wyjazd wiec bede rzadko pisac![]()
Ania przynajmniej zmieniłaś na młodszegoa tak dziś 28dc test biały więc czekam na tą co ma dojść,buźka
no dam znac spokojnieale znajdz chwile zeby napisac czy jeszcze w dwupaku jestes![]()
Może nie miał ochoty grubej pitki oglądaćAniu fajnie, że było ok. A czemu cie nie badał??
oh.. kochana czekanie nas dobija.. :/Paraplu, ale ty masz silną wolę!haha
co do clearblue, chcialam sobie dla szpanu kupic w polszy, ale szkoda mi 40zl
Docianiech to cholera wezmie...
@cheebay , do usług!![]()
U mnie cisza.... sluz zrobil sie małpowy. Ech. nic tylko czekac mi pozostało.
Oj było. Trzęsłam się jak osikaTo tylko 3 testyna innym temacie dziewczyna kupila 20
Aniu no widzisz, nie bylo zle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to odpoczywaj kochanano dam znac spokojnie![]()