oczekiwanie
Fanka BB :)
No to dobrze, że to nie te dziadostwonie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No to dobrze, że to nie te dziadostwonie nie nie, ja inaczej jelitowke przechodze
rano mam wyjazd wiec bede rzadko pisacNo to dobrze, że to nie te dziadostwo, to jutro koniecznie z rana się melduj gdzie jesteś hehe.
ale znajdz chwile zeby napisac czy jeszcze w dwupaku jestesrano mam wyjazd wiec bede rzadko pisac![]()
Ania przynajmniej zmieniłaś na młodszegoa tak dziś 28dc test biały więc czekam na tą co ma dojść,buźka
no dam znac spokojnieale znajdz chwile zeby napisac czy jeszcze w dwupaku jestes![]()
Może nie miał ochoty grubej pitki oglądaćAniu fajnie, że było ok. A czemu cie nie badał??
oh.. kochana czekanie nas dobija.. :/Paraplu, ale ty masz silną wolę!haha
co do clearblue, chcialam sobie dla szpanu kupic w polszy, ale szkoda mi 40zl
Docianiech to cholera wezmie...
@cheebay , do usług!![]()
U mnie cisza.... sluz zrobil sie małpowy. Ech. nic tylko czekac mi pozostało.
Oj było. Trzęsłam się jak osikaTo tylko 3 testyna innym temacie dziewczyna kupila 20
Aniu no widzisz, nie bylo zle
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to odpoczywaj kochanano dam znac spokojnie![]()