reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale slicznosci [emoji7]

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Juz z roznymi czapkami probowalam i teraz po domu wlozylam taka cieniutka zeby sprawdzic lezala smiala sie tylko wlozylam czapke to ryk :(

reklama
Nie da sie przetrzymac trzy podejscia robilam potem juz jak zdjelam to ledwo uspokoilam az padla ze zmeczenia z tego placzu . Jedna czapke pocielam na opaske bede probowac z opaska .

sa dzieci ktore za cholere czapki nie naloza. a jak z kapturem?
maly mi zasnal przed 18 i po pol godzinie sie przebudzil i znowu mial atak leku.....

Dobry wieczór :)
Melduję,że udały nam się zakupy i kupiliśmy wózek :)
A właśnie w temacie czapeczek. Jeśli na liście rzeczy które mam zabrać do szpitala mam czapeczki to powiedzcie mi dziewczyny jakie te czapki? Chodzi o takie te cieniutkie?

Dobry wieczór :)
Melduję,że udały nam się zakupy i kupiliśmy wózek :)
A właśnie w temacie czapeczek. Jeśli na liście rzeczy które mam zabrać do szpitala mam czapeczki to powiedzcie mi dziewczyny jakie te czapki? Chodzi o takie te cieniutkie?
Tak Kasiu te cienkie i nie wiazane. Takie oo
DSC_0842.jpeg

Załączniki

• DSC_0842.jpeg
    DSC_0842.jpeg
    18,3 KB · Wyświetleń: 250
Już dawno tqk się nie wynudzilam jak dziś. Spalam dwa razy! Co za tym idzie pół nocy z głowy.
Tu jest tak suche powietrze że bola mnie oczy, nos i w buzi. W ogóle chyba coś mnie bierze bo kicham i mam katar.
Nadal jestem sama na sali i czuje się jak vip bo dziś kilka kobiet przysło i ja inne sale a do mnie nikogo nie dali :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, to duzy problem, bo rzeczywiscie jak tu wyjsc gdziekolwiek? Wiem, ze sie latwo mowi, ale probuj ile wlezie, musi sie przyzwyczaic biedula :-(

Kasia, super, ze jest juz bryka. :-) pokaz nam!

Anka, jak lezalam pp pprodzie to tez bylo tak.suche powietrze, ze w gardle drapalo.
Jak dlugo bedziesz tam lezala?

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Wstawiam zdjęcie :) Nie mam go jeszcze w domu. W poniedziałek przywiezie mi go kurier bo wzięliśmy z dostawą do domu bo akurat była promocja,że dostawa za free. Kupiliśmy go w smyku. W ogóle to nie wiedziałam,że w smyku są wózki,łóżeczka itp. Miłe zaskoczenie :)
wózek.jpg

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 247
Do góry