reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie wszystko zmierza ku @ podbrzusze pobolewa i ciągnie, wkurw mam niemiłosierny, temperatura mi skacze jak głupia, testy owu nie potrafię zinterpretować. No kurczę hit!!! Więc już nie mam złudzeń [emoji17]
Pewnie wcześniej się rozkręci, małpa jedna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy @Paraplu czekamy, ma byc drugi wysyp kreseczek!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@Mikaduchna bardzo bardzo mi przykro :( przytulam :*

A wezzzzz....doopa doop doopa.

Kuciamba moja cyrki odwala [emoji35] od pierwszej w zyciu miesiaczki pieknie ze mna wspolpracowala, smiem twierdzic, ze pod wzgledem punktualnosci moglaby konkurowac z zegarem atomowym. Zadnych plamien, zwiarowan, spoznien itp.
A teraz?
Dzisiaj rano zywa krew na papierze, jak na okres i od rana...nic!!! [emoji35]
Za to kluje/boli mnie podbrzusze i kluje/boli kuzwa nie wiem co, szyjka macicy? To mozliwe aby czuc szyjke? [emoji848][emoji33]

I powiedzcie mi co ta moja glupia kuciamba wyprawia bo ja jej juz nie czaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No nie! :(

Mnie lekarz ostatnio zmartwił, bo chce mnie na drożność wziąć. Powiedział, że po łyżeczkowaniu bardzo często się lubią jajowody skleić..
Jestem załamana!

Swoją drogą to ja testuje za 6 dni :)

Każdy taki upór i wiara przypieczętowany jest łzami i cierpieniem niestety ...
Więc ja widzę też drugą stronę medalu, czyż nie tak Docia ?
Ale to zrozumiałe...mój związek rozpadł się po nieudanych staraniach. Jednak po 4 latach wróciliśmy do siebie i znowu walczymy...

Ale dzis tu cisza nastala..
@Paraplu @Windy91 jak tam dziewczyny sprawy sie maja ? :)
U mnie żadnych nowości... Podbrzusze ćmi, gula w gardle, więc pewnie @ przylezie, może nawet spóźniona... [emoji17] Ech, muszę iść po naboje, bo jak mnie zaleje to nawet nie będzie czym zatkać[emoji23]

Lui, może to tam właśnie leży problem, udrozni i będzie wszystko dobrze! [emoji1]

Paraplu, jak u ciebie? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry