Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji7] i imie cudowneBiedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7] i imie cudowneBiedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
![]()
Na chłopaka mówisz...hmmm...Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień
![]()
Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy jana 21 czerwca
![]()
A mi tak pizza smakuje strasznie....nigdy nie zachwycałam sie takim jedzeniem , a teraz pizza raz w tygodniu to podstawa! Normalnie obłęd haha też ciagnie mnie do "śmieciowego" jedzenia [emoji3]Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień
![]()
Uwielbiam piękne paznockie . Masz swoją stronę z pracami ? chętnie pooglądam.