reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Biedna . Ja właśnie wydałam ostatni tort. Na dzisiaj mam wolne [emoji4] padam już . Chyba zasne o 20 dzisiaj [emoji23]
1482251554-1d1mld.jpeg
[emoji7] i imie cudowne ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Moja koleżanka z pokoju w pracy też jest w ciąży i wczoraj na usg genetycznym okazało się że dzidziol jest starszy i ma termin na wtedy kiedy ja :) na 21 czerwca :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja po usg genetycznym też mam zmieniony termin na 21 czerwca :-) Jakby Jan przyszedł na świat w noc świętojańską to byłby numer:))) Ale lekarz kazał mi zostawić 16-tego czerwca ze względu na cc.

Dziewczyny, tradycyjnie prosze o kciukaski - jutro o 18:45 mam wizyte u gin.i usg genetyczne. Troche sie denerwuje, ale na szczescie jutro do 15:00 jestem w pracy, a pozniej mamy wigilie, wiec caly dzien bede zajeta i nie bede przywolywac glupich mysli ;)

Mówisz i masz:-) Trzymamy!

Ja bez Mca raz w tygodniu nie wytrzymam. Po prostu muszę. W poprzedniej ciąży miałam to samo. W 3 trymestrze mi przeszło. Ponoć zachcianki na fastfoody wróżą chłopaka.
Ostatnio się sprawdziło, a teraz ...zobaczymy za tydzień :)

oar8pg4njiayxtbm.png
A mi tak pizza smakuje strasznie....nigdy nie zachwycałam sie takim jedzeniem , a teraz pizza raz w tygodniu to podstawa! Normalnie obłęd haha też ciagnie mnie do "śmieciowego" jedzenia [emoji3]

reklama
U mnie w pracy klientki zaczeły zauważać mój brzuszek . i juz są przerażona gdzie będą robiły paznokcjie [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jutro mam usg genetyczne i lekki stres mnie dopada [emoji18]

Uwielbiam piękne paznockie . Masz swoją stronę z pracami ? chętnie pooglądam.

A z USG nic się nie martw , na pewno wszytko jest dobrze :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry