reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny!
Podczytuje was i sprzątam mieszkanie [emoji6] potem zrobię jakieś jedzonko do siostry i szykowanko [emoji3]
Bulbasek, mądre podejście! Chociaż @ jeszcze nie masz prawda? Będziemy razem celować w październik, a co ! [emoji8]
Lanvin, eh.. a ile masz do @? Moze jeszcze cos wyjdzie?
Paraplu, super, że się odezwalas! Baw sie i ciesz rodzina ale pamiętajcie o działaniu [emoji16]
Emzilka, masakra.. moja dyr tez taka znawczyni tematu.. dla niej tylko praca ważna i nawet jak ktoś ma l4 z powodu grupy to ona jest wkurzona bo przecież " ja nawet chora chodzę do pracy" jak ja to słyszę to mi sie odechciewa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko takie cos ci powiedziala? No poprostu nie wytrzymam. A co jej do tego.. Przeciez to Twoja sprawa kiedy zachodzisz w ciaze nie? Nie daj sie:) trzymaj sie cieplutko:) na kiedy termin Ci wychodzi?

W doopie ja mam... Mysle ze atmosfera po tym jak wczesniej powiedzialam ze jestem w ciazy tez miala swoja przyczyne w poronieniu... Teraz nawet nie mysle co tam sie wyprawia, jak remanent wyjdzie bonto bez sensu ;) ona wgl wyczucia nie ma. Pech chcial ze jak pojechalam do szpitala roniac ona byla tez w szpitalu na IP to przyszla do mnie i meza i instruowala go jak ma sie zachowac. No myslalam ze jej tam pizgnie z miejsca haha albo podeszla do pielegniarki i wypytuje sie co mi jest a ta na nia jak na idiotke haha... Najlpeiej by bylo jakbym dawala jej sprawozdanie kiedy bzykam sie ze swoim mezem i jak sie zanezpieczam. Rok temu robila podvhody ktora pierwsza planuje ciaze ja czy kolezanka.. Zadna nie zdradzila ze planujemy w tym samym czasie haha ;) a teraz jak jest ciaza to zle i tylko wymuszone niechnsie dzieci rodza, ktos musi pracowac na wasze emerytury...

Termin mam na 31 sierpnia... Chcialabym zasnac i obudzic sie dopiero w sierpniu na porod :):):):):) :rolleyes:

W doopie ja mam... Mysle ze atmosfera po tym jak wczesniej powiedzialam ze jestem w ciazy tez miala swoja przyczyne w poronieniu... Teraz nawet nie mysle co tam sie wyprawia, jak remanent wyjdzie bonto bez sensu ;) ona wgl wyczucia nie ma. Pech chcial ze jak pojechalam do szpitala roniac ona byla tez w szpitalu na IP to przyszla do mnie i meza i instruowala go jak ma sie zachowac. No myslalam ze jej tam pizgnie z miejsca haha albo podeszla do pielegniarki i wypytuje sie co mi jest a ta na nia jak na idiotke haha... Najlpeiej by bylo jakbym dawala jej sprawozdanie kiedy bzykam sie ze swoim mezem i jak sie zanezpieczam. Rok temu robila podvhody ktora pierwsza planuje ciaze ja czy kolezanka.. Zadna nie zdradzila ze planujemy w tym samym czasie haha ;) a teraz jak jest ciaza to zle i tylko wymuszone niechnsie dzieci rodza, ktos musi pracowac na wasze emerytury...

Termin mam na 31 sierpnia... Chcialabym zasnac i obudzic sie dopiero w sierpniu na porod :):):):):) :rolleyes:
Hehe bedzie dobrze:) praca sie nie przejmuj idz na L4.. Ja tez tak zrobie jak bede w ciazy:)

Cześć dziewczyny!
Podczytuje was i sprzątam mieszkanie [emoji6] potem zrobię jakieś jedzonko do siostry i szykowanko [emoji3]
Bulbasek, mądre podejście! Chociaż @ jeszcze nie masz prawda? Będziemy razem celować w październik, a co ! [emoji8]
Lanvin, eh.. a ile masz do @? Moze jeszcze cos wyjdzie?
Paraplu, super, że się odezwalas! Baw sie i ciesz rodzina ale pamiętajcie o działaniu [emoji16]
Emzilka, masakra.. moja dyr tez taka znawczyni tematu.. dla niej tylko praca ważna i nawet jak ktoś ma l4 z powodu grupy to ona jest wkurzona bo przecież " ja nawet chora chodzę do pracy" jak ja to słyszę to mi sie odechciewa!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ona uwaza ze moje pokolenie ma slabe geny.… ja przez 4 lata na zwolnieniu bylam moze moooze 3 razy, chociaz mam mozliwosci bo mam wujka lekarza i od reki by mi takie dal... I tez wiecznie teksty kiedys to antybiotyknw gebe i do prqcy sie szlo.. Albo kto pomyslal aby w ciazy od razu isc na zwolnienie... Stare to to a glupie :)

Poprosiłam dziewczyny z innego wątku by Wam napisały bo nie mam siły. Ale napiszę w skrócie. Wczoraj była indukcja 7 godzin. Pisały się super skurcze po oxy ale wszystko ustalo. Rozwarcie wczoraj 4 cm. Czop odszedł. Czekam na obchod.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Luxuorius kibicujemy i jesteśmy z wami ✊✊✊ za szczęśliwe zakończenie

Biel :-(
Buuu, ale @ nie ma???
qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry