reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

u mnie w rodzinie wszyscy śmiejemy się tylko z jednego " typu ludzi"[emoji23][emoji23][emoji23] właśnie z rudych [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
:D spokojnie mój szwagier jest rudy ( teraz w sumie bardziej lysy :D) a szwagierka blondynka a dziecko nie ma rudych włosów.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Ja się boje jednego... mój pradziadek był rudy, a mój M. ma rudą brodę... cały jest ciemny a brode ma rudą ;( boje się że nam się geny recesywne ujawnią...
Moja siostra włosy ciemny blond i miała piegi , szwagier włosy ciemnie i też cała twarz w piegach , mają córkę ciemny blond i synka rudego .Rude dzieci są urocze a w Irlandii Szymon się wtopił w tłum :D jak byli u mnie na kilka dni .
16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
p9281241.jpg

Załączniki

• 16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
    16082_387112718044361_2023913192_n.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 493
  • p9281241.jpg
    p9281241.jpg
    556,9 KB · Wyświetleń: 546
Dziewczyny widzialyscie może w h&m dział Mama te parkę? Ja wczoraj byłam i u mnie niestety nie było. Jest świetna promo i zamowilam sobie na próbę dwa rozmiary, jeśli będzie słaba, to najwyżej odesle, ale za tę cenę, to naprawde nie mogłam się oprzeć :) dostępna jest cała rozmiarowka na stronie.
Ja przymierzałam ja w listopadzie i miałam tyyyyle miejsca na brzuch że wyglądałam dziwnie. Kurta porządna ale nie puchowa raczej nie na temp. - 20. Mi takie kurtki akurat pasują. Teraz poszłam do sklepu i już żadnych kurtek nie byłoa, a brzuch rośnie i boję się, że będę miała problem w lutym i się w moją nie zmieszczę już. Może i ja kupie przez internet.

0d1y3e3kgrmge34s.png

u mnie szansa na zielonookie dziecko jest znikoma .:( bo u mojego M cała jego rodzina i on mają ciemne oczy , a u mnie cała moja rodzina ma niebieskie (mama ,tata , siostra , brat ) tylko ja mam zielone pewnie po listonoszu :D

Ja przymierzałam ja w listopadzie i miałam tyyyyle miejsca na brzuch że wyglądałam dziwnie. Kurta porządna ale nie puchowa raczej nie na temp. - 20. Mi takie kurtki akurat pasują. Teraz poszłam do sklepu i już żadnych kurtek nie byłoa, a brzuch rośnie i boję się, że będę miała problem w lutym i się w moją nie zmieszczę już. Może i ja kupie przez internet.

0d1y3e3kgrmge34s.png

No właśnie mi mój obecny płaszcz jest na styk, zarówno w brzuchu jak i piersiach, może jeszcze max z miesiąc dam radę ją zapinac, dlatego w sumie na gwałt potrzebuje nową, a tutaj jest super przecena. Teraz też z dnia na dzień brzuszki będą coraz większe, i pewnie niedługo nie będzie problemu z wypełnieniem miejsca w takiej parce ;) A pamiętasz jak ona rozmiarowo wypada? Ja zamowilam M i L na próbę, mam nadzieję, ze jedna będzie pasować i tylko jedna bedzie do odesłania :)

Przymierzałam swój rozmiar xl i była delikatnie większa, jeszcze spokojnie bym włożyła gruby sweter. Właśnie buszuje w sklepie online też wezmę tą kurtke. :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama
Po powrocie z pracy też przejrze HM, jesli jeszcze będzie to pewnie też zamówię tę kurtkę, bo wydaje sie fajna. Kurcze, w mojej moze do lutego pochodzę, choć wszystko zależy jak będziemy rosnąć. Dziś założyłam do pracy spodnie dżinsowe ciążowe z hm, mega wygodne, polecam.

Do góry