reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Belax ja ponoć tez miałam rudego pradziadka ale nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby się tym martwić; ) Nawet jeśli to wydaje mi sie, że można dziecko tal wychować żeby było dumne z tej "innosci". Mam ruda przyjaciółkę i faktycznie źle wspomina dziecinstwo, dopiero teraz dorosła do powrotu do naturalnego koloru;)

Cymera uroczy chłopiec z tymi wloskami:))

Co do kurtki to ja rok temu kupiłam płaszcz taki oversize i mam w nim jeszcze sporo miejsca. Ale za to kupiłam sobie wczoraj w HM kilka bluzek bo w tamtej ciąży pod koniec bardzo mi brakowało takich. No ale przeskoczyłam w moment z rozmiaru 34 na 44 wiec nic dziwnego. Tym razem zaopatrzylam się już teraz żeby potem nie żałować.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam podobno na przedniej ścianie łożysko (info z drugiego usg) ale czuję już pukanie a 1/2 razy na dzień potrafi naprawdę ładnie przyłożyć. Czuję też jak po prostu się rusza czego mój mąż nie czuje w ogóle :(

Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?

Osza...magnez wtedy i bedzie ok. Po 22 tyg twardnienia juz bedą pojawiać się cześciej i o ile nie są bolesne można obyć się bez nospy.

Co do rudych...ja osobiście uwielbiam. Dla mnie ich uroda jest fenomenalna.
Wydaje mi się, ze teraz w szkole juz nie powinno byc tak źle. Dzieci przyzwyczajają się do inności. Coraz więcej przecież cudzoziemców i dzieci o innym kolorze skory. Nie to co kiedyś, kiedy ciemnoskóry człowiek traktowany był na ulicy jak kosmita. My mieszkamy na osiedlu gdzie chyba połowa mieszkańców to Azjaci :)

oar8pg4njiayxtbm.png

Dziewczyny twardnieją wam brzuchy? Zdarzyło mi się kilka razy w nocy że cała macica zrobiła się na chwilkę taka spięta i mocno twarda, wizytę mam dopiero 18 powinnam iść wcześniej?
Mi na wieczór robi się cały brzuch twardy a nie kiedy czuje delikatne napinanie na samym dole brzucha. Mnie to jakoś specjalnie nie zaniepokoiło, jakby trwało dłużej wzięłabym nospę i magnez ale przeważnie przechodzi jak polerze na boku.

reklama
Do góry