reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Leleeth te testy takie są właśnie. Nawet zaawansowanej ciężarówce wychodzą blado. Mnie denerwować te check nad go z Rossmann bo mają słaby pigment i ciągle chłopu musiałam tłumaczyć że jest pozytywny chociaź blady. Dopiero facelle mi wyszedl pieknym

To jest właśnie facelle, i liczyłam, że kreski bedą wyraźniejsze ale skoro @ nie ma to jest dobrze, tylko ciagle mam takie bóle jakby miała mnie nawiedzić stad te moje złe myśli. Ale może taka uroda tej ciąży [emoji849]
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia!

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
To jest właśnie facelle, i liczyłam, że kreski bedą wyraźniejsze ale skoro @ nie ma to jest dobrze, tylko ciagle mam takie bóle jakby miała mnie nawiedzić stad te moje złe myśli. Ale może taka uroda tej ciąży [emoji849]
Dzięki wszystkim za słowa wsparcia!

w57v9jcgd4r5d7vu.png
Macica się przygotowuje na kolejne tygodnie;)

Tak miałam. Z góry mówię że nie czytaj o tym w necie. Ja tak zrobiłam i strasznie się bałam.. u mnie to wcale nie bolało trwało kilka minut i po krzyku [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Uspokoiłaś mnie trochę ☺ Jednak mam nadzieje, ze nie będzie mi to potrzebne ☺ dzisiaj 9 dc wiec zaczynamy działac A co tam
Lux gratuluję ☺ Mały słodziak w końcu jest z Tobą ☺

Leeleeth to twoja pierwsza ciąża tak? Te skurcze jak na okres są całkiem normalne. Tak jak oczekiwanie napisała. Macia się rozciąga i dlatego tak :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja czwarta ciąża, wczesniej miałam rożnego rodzaju ciągnięcia i kłucia ale nie takie bóle miesiączkowe wiec trochę sie martwiłam [emoji5]

w57v9jcgd4r5d7vu.png

reklama
Do góry