reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
A ta dzisjejsza kreseczka to tak cień cienia pod swiatlo widoczna czy wyraźniejsza?
Może zdjęcie załącz ☺ jestem ciekawa bo u mnie też chyba była ale nie jestem pewna ☺
Nie musialam dawac pod swiatlo bo normalnie jak sie patrzylam to ja widzialam ale bardzo bladziutka. Na zdjeciu tego nie widac:(

Ja czekam i czekam z testowaniem, gdzieś za tydzień zacznę bo 16 termin @ będzie... Oby nie przyszła [emoji12] A Ty już jesteś po terminie @?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak juz po terminie prawie tydzien. A dopiero bladziutka druga kreska:/ ale wydaje mi sie ze owu mi sie poprzesuwala bo w tym grudniu chora bylam i antybiotyk bralam i tak wg moich obliczen wychodzi ze musialam skonczyc antybiotyk i od razu zajsc w ciaze za dzien lub dwa. Okolo swiat.. We wt w 28 dniu mialam te plamienia, juz myslalam ze okres ale nie. Brzuch przestal bolec i dzis ta jasniutka kreska:) chyba caly cykl mi sie teraz poprzesuwal i sie udalo:) znienacka;) tez trzymam kciuki u Ciebie z testowaniem:)

Justys chyba cos zle liczysz te tyg :) jestes 2-3 tyg od owulacji tak? To liczy się jako 4-5 tydz ciąży :)

Dżoł a co za zastrzyki masz? Heparyne? Trzymam kciuki by Twoje obawy o pozamacicznej się nie potwierdziły. Będzie dobrze, musi być :)

Anik to oby szybko Ci przeleciało do tej wizyty :) 2 tyg po terminie @ już może być serduszko widać:)
Myslisz ze bedzie widac? Bylby 6+1.. Tak jak w poprzedniej ciazy z tym ze teraz owu byla poznie okolo tydzien i nie wiem czy juz bedzie serduszko:p

reklama
Do góry