Marta1985@
Fanka BB :)
Oby u mnie było tak samo ☺Mialam dokladnie tak samo. Nie bylam pewna czy to ciaza, czy mam jakies zwidy. Ale beta potwierdzila moje watpliwosci[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby u mnie było tak samo ☺Mialam dokladnie tak samo. Nie bylam pewna czy to ciaza, czy mam jakies zwidy. Ale beta potwierdzila moje watpliwosci[emoji4]
Oczywiście ☺ oby tylko było czym ☺Nie ma za co [emoji12] A w sobotę szybciutko nam się proszę pochwalić [emoji178]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno tak bedzie. A kiedy robilas test?Oby u mnie było tak samo [emoji5]
Kochana napewno będzie dobrze :-)Ja dzis po wizycie u gina. Nic jeszcze nie widac, ale endometrium powiekszone i piersi wrazliwe. Za tydzien usg kontrolne. Duphaston mam brac 2 razy dziennie. A bole brzucha, to raczej z nerwow. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Nie musialam dawac pod swiatlo bo normalnie jak sie patrzylam to ja widzialam ale bardzo bladziutka. Na zdjeciu tego nie widacA ta dzisjejsza kreseczka to tak cień cienia pod swiatlo widoczna czy wyraźniejsza?
Może zdjęcie załącz ☺ jestem ciekawa bo u mnie też chyba była ale nie jestem pewna ☺
Narazie na zdjeciu nic nie widac, bo chcialam zrobic, tylko widac golym okiem. Jak bede umiala ujac na zdjeciu to tutaj wklejeDziewczyny anik90 Marta1985@ pokażcie swoje teściki [emoji7] Ja to przeżywam jakbym swój test miała zobaczyć [emoji23]
Tak juz po terminie prawie tydzien. A dopiero bladziutka druga kreska:/ ale wydaje mi sie ze owu mi sie poprzesuwala bo w tym grudniu chora bylam i antybiotyk bralam i tak wg moich obliczen wychodzi ze musialam skonczyc antybiotyk i od razu zajsc w ciaze za dzien lub dwa. Okolo swiat.. We wt w 28 dniu mialam te plamienia, juz myslalam ze okres ale nie. Brzuch przestal bolec i dzis ta jasniutka kreskaJa czekam i czekam z testowaniem, gdzieś za tydzień zacznę bo 16 termin @ będzie... Oby nie przyszła [emoji12] A Ty już jesteś po terminie @?
Myslisz ze bedzie widac? Bylby 6+1.. Tak jak w poprzedniej ciazy z tym ze teraz owu byla poznie okolo tydzien i nie wiem czy juz bedzie serduszkoJustys chyba cos zle liczysz te tygjestes 2-3 tyg od owulacji tak? To liczy się jako 4-5 tydz ciąży
Dżoł a co za zastrzyki masz? Heparyne? Trzymam kciuki by Twoje obawy o pozamacicznej się nie potwierdziły. Będzie dobrze, musi być
Anik to oby szybko Ci przeleciało do tej wizyty2 tyg po terminie @ już może być serduszko widać
![]()
We wtorek czyli 4 dni przed @ ,miałam powtórzyć ale postanowiłam ze poczekam cierpliwie do terminu @ i nie będę się nakręcac ☺Napewno tak bedzie. A kiedy robilas test?