reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka:)
MałaMi jeszcze chwileczka i Malutka będzie z Wami, super! :) w sumie to tak fajnie znać datę, bo ja to już bym chciała wiedzieć kiedy Jasio będzie z nami,a tu on wyskoczy kiedy będzie miała na to ochotę :)
Nadziejka Filipek to normalnie kawał Przystojniaka ;) super, że wszystko się udało i macie już to z głowy ;) buty faktycznie szałowe ;p
Dora z tym tyciem w ciąży to tak właśnie jest, niby żeby nie za dużo każda by chciała,a jak w ogóle się nie tyje to też nie za dobrze. Chociaż znam przypadki, że dziewczyny w ciąży chudły, ale wyniki były ok i z maluszkami też i lekarz mówił, że tak też może być ;) ja "ruszyłam" z tyciem jakoś po 20 tygodniu tak konkretniej, ale źle i tak nie jest moim zdaniem ;)
Viola no to Amelcia dała tatusiowi popalić :D ja do fryzjera się wybieram od października, żeby podciąć włosy i jakoś trafić tam nie mogę ;p

Miłego dzionka ;)

reklama
Kasia jak lekarze mówią, że spoko to może sapka?

Ja kaszkę daje łyżeczka , ale czasem na noc w butli na dobranoc.

atdctrd8ammce1aq.png

Viola ja nie widze na apce suwaka.

Dora jeśli maleństwo rośnie to wszystko jest ok:) ja też bym chciała nie tyć w ciąży, a tu +18 czy nawet +20.

W sumie to na dwóch ostatnich wizytach dr nie mierzył maluszka. Ostatni pomiar miał na usg prenatalnym, ale brzuch rośnie i rusza się intensywnie to nie ma cudów rośnie.
We czwartek mam wizytę to go poproszę żeby go zmierzył i spróbuję pogadać o tej wadze.

Mi dali te pampersy ale mały miał odparzona pupę po nich jak mi się skończyły dady i musiałam mu 2 te pampersy założyć z pampersa ale to może dlatego że ja od razu zaczęłam dade nakładać tylko się urodził a tu nagle mi się skończyły a Paweł się spóźnił i założyłam te ze szpitala.

Bo Fifi mi teraz za każdym razem jak odbije to aż mu prawie wszystko chlusnie jakby już za rzadkie to mleko było. I tak myślę żeby mu kaszkę zacząć dawać bo cały czas go musze przebierać.

zrz63e5eihevjza5.png

Cześć :)
MalaMi o jacie to już niedługo :D Ale super :)

Dora pokaż brzuszka czy faktycznie rośnie ;)

Do mnie ma zaraz położna przyjść Ale inna ta która mnie wazyla itp w ciazy. Nie wiem w sumie czemu tak. Była po porodzie dwa razy jakaś a teraz ta. Książeczkę mówiła żeby przygotować. Ona jest bardzo fajna :)

Nadziejka Fifi przystojny facecik :) fajnie że poszło wsZystko super.

Dzieciaczki do zjedzenia nasze są :) uwielbiam jak zdjęcia wklejanie :D

reklama
Do góry