Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naczytałam się że bakterie albo wirusy bardzo szkodzą dziecku na wczesnym etapie ciąży i jestem załamana płakać mi sie chce, wręcz wściekła jestem ! dlaczego ja dlaczego musiałam być chora !!!!! ja nie chce stracić znowu tej ciąży !! płakać mi sie chce strasznie
Ja jestem po studiach pedagogicznych ale pracy w swoim zawodzie brak. Na szczescie pracuje w innym miejscu i mam umowe na stale. Leosze to niz nic. Trzymam sie tam ile sie da. A pozniej to zobacze jak bedzie z praca.... Pewnie cos poszukam w swoim zawodzie. Ale na studia bym sie juz nie wybrala. Strasznie mnie to duzo czasy, nerwow i przede wszystkim kasy kosztowalo. Ale na szczescie magister jest i z tego jestem dumna[emoji4]a na jakie studia dziewczyny sie wybieracie?
a na jakie studia dziewczyny sie wybieracie?
Ja jestem po studiach pedagogicznych ale pracy w swoim zawodzie brak. Na szczescie pracuje w innym miejscu i mam umowe na stale. Leosze to niz nic. Trzymam sie tam ile sie da. A pozniej to zobacze jak bedzie z praca.... Pewnie cos poszukam w swoim zawodzie. Ale na studia bym sie juz nie wybrala. Strasznie mnie to duzo czasy, nerwow i przede wszystkim kasy kosztowalo. Ale na szczescie magister jest i z tego jestem dumna[emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom