To młoda mama jesteś[emoji14] super28 we wrześniu skończe
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To młoda mama jesteś[emoji14] super28 we wrześniu skończe
I masz 12 letnia córkę? Wow!! ja mam 31 i 16miesiecznego syna. W sumie to jak zaczelam sie zbliżać do 30tki to zaczelam dopiero myslec żeby sobie jakieś sprawić. To ty pewnie jeszcze troche i babcią zostaniesz28 we wrześniu skończe
Ja mieszkam niedaleko Jastrzebia Zdroju. A ty?Anik a skąd jesteś bo ja też w tej najgorszej strefie mieszkam i pracuje...najgorzej bo przy samej drodze i wdycham wszystko ze zdwojoną siła....no i ten kaszel meczący przez ten smog![]()
A to wcale się nie dziwię [emoji14] popieram im szybciej tym lepiej. Ja mam 25 lat i staram się o 1 [emoji14]Młoda, ale mój obecny partner tz od 6 lat ma już 44l. więc jego troche czas goni..... (córki z poprzedniego małżeństwa) staramy się o wspólne maleństwo ...![]()
No masakra.. U nas przekroczenie o 800% podobno:/ ja akurat kaszlu jako tako nie mam, tylko katar..pyzunia86 anik90 ja też ze śląska masakra jakas z tym smogiem naprawdę ciężko się oddycha. Ja dzisiaj siedzę w domu nigdzie nie wychodzę ten kaszel mnie wymęczył chyba będę musiała iść jeszcze raz do lekarza :/
U nas o 800%:/U mas jest o prawie 300%
![]()
Rozmowa dużo daje. Teraz jak się patrzy na młodzież to strach się bać[emoji14]No nie popełnie tego błędu co moja mama i będe PILNOWAĆ a przede wszystkim rozmawiać o wszystkim z córą....