emilja0308
Fanka BB :)
Ja mam 3 spiworku i spróbuje w nich. Na początek zamówię rożek i chce jeden kocyk minky i jeden taki malutki bratowa Sz. Kupiła dl swojego syna 2 LATA temu i jest w rewelacyjnym stanie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minky ma takie wypukłe bąbelki \ pikowanie, nie wiem jak to nazwaćAz sprawdzę mój z czego jest...
Peugeotka a ile Cie to wyniesie? Ta spodniczka jest prosta! Kupujesz na allegro 3 rolki tiulu (9metrow dlugi, szeroki 15cm - jedna rolka ok 2,50zl) + 8zl przesylka. Musisz miec grubsza gumke. Tniesz tiul na kawalki ok 30cm i przewiazujesz przez gumke. Samo wychodzi slicznie, to spodniczka bez szycia
Kolderke mam jakas sztuczna z jysk bo niby lepsza w razie alergii a posciel bawelna... moja mama szyje bedzie pamiatka od babci![]()
dostalam wiec Ci nie pomogeA kocyk minky jakiej firmy kupowałaś?
Widzę że LA MILLOU zachwalają, ale dla niemowlaka kosztuje 150 zł 65x75 więc malutki i dość drogi a dla średniaka 170zł ale wcale nie wiele większy 80x100