reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, Tobie przy cc usuwali duzo zrostow. Tak pisalas, chyba ze cos pomylilam...
Czyli co? To endometrioza? Mialas wczesniej laparoskopie diagnostyczna jak sie staraliscie o dzidziusia? Robil Ci ktos wtedy laparo zeby wykluczyc endometrioze?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,miałam w brzuchu meksyk jak to określili lekarze wykonujący cc, miałam dwa razy laparoskopie i usuwane mięśniaki ale nigdy nikt nie mówił że jest tak źle, miałam poprzyrastane organy do blizny m.in pęcherz oraz jelita stąd potem dren i cewnik przez 4 dni.kolejna ciąża skończy się dla mnie tragicznie na oiomie taką diagnozę postawili :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzis przeczytałam, w kolejnej już gazecie, że przy każdym przewijaniu dziecka powinno się przemywać pupę wodą i mydłem...Czy wy tak robicie?
Ja używam chusteczek pampers new baby :-) są super, dużo grubsze niż inne na rynku i delikatne.nie uczulujaja, nie podrazniaja więc nie ma potrzeby kombinować z wodą i mydłem ;-)

Ja używam chusteczek pampers new baby :-) są super, dużo grubsze niż inne na rynku i delikatne.nie uczulujaja, nie podrazniaja więc nie ma potrzeby kombinować z wodą i mydłem ;-)

Podobno sa straszliwie naladowane chemia...
Tez bralam je pod uwage, ale po przeczytaniu recenzji skladu, dalam sobie spokoj. No i podobno nie mozna uzywac chusteczek przy kazdym przewijaniu, bo pakujesz na pupke chemie i wiecej chemii. Mozna uzywac, ale z rozsadkiem, a dobrym zamiennikiem jest niby wlasnie woda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Podobno sa straszliwie naladowane chemia...
Tez bralam je pod uwage, ale po przeczytaniu recenzji skladu, dalam sobie spokoj. No i podobno nie mozna uzywac chusteczek przy kazdym przewijaniu, bo pakujesz na pupke chemie i wiecej chemii. Mozna uzywac, ale z rozsadkiem, a dobrym zamiennikiem jest niby wlasnie woda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bez przesady, nie dajmy się zwariować, każdy produkt ma konserwanty czy jakaś inną chemię w składzie
My używamy ich od narodzin i nam pasują, właśnie dlatego że są grubsze i delikatne, żadnych odparzeń, podrażnień więc chyba nienajgorsze jednak :-)

Tak,miałam w brzuchu meksyk jak to określili lekarze wykonujący cc, miałam dwa razy laparoskopie i usuwane mięśniaki ale nigdy nikt nie mówił że jest tak źle, miałam poprzyrastane organy do blizny m.in pęcherz oraz jelita stąd potem dren i cewnik przez 4 dni.kolejna ciąża skończy się dla mnie tragicznie na oiomie taką diagnozę postawili :-(

No to TeQuila mam podobnie do Ciebie. Kolejna ciąża zagrażające mnie i dziecku. Wiec kolejnego juz nie będzie. Mi podczas cc pękł pęcherz bo macica była zrosnieta z nim i macice mam tragiczna całą w zrostach. Jak to dr określ - taka macice widział 30 lat temu a inni lekarze którzy byli kolo mnie pierwszy raz taka widzieli. Endometrioza robi swoje.

reklama
Do góry