Koniczyna05
Fanka BB :)
Klaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fakt, ale z doświadczenia wiem, że towar przeważnie wykładają wieczorem dzień wcześniej.Klaudia te termometry to dopiero jutro będą, widziałam nie dawno reklamę lidia, ja chyba pojde przecież otwarciem bo jeszcze ciśnieniomierz chciałam kupić,
Ale ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]Ja na wyprzedaży kupuje te większe, 68 przeważnie. Te mniejsze kupuje w odzieży używanej, mam już tego mnóstwo, jeszcze będę kupować u koleżanek to co im już nie potrzebnea ten termometr też chcę kupić, chyba dzisiaj pojadę go poszukać
![]()
Wiem, ale z tego co pisałam wcześniej, towar w Lidlu nieraz wykladaja dzień wcześniej na wieczórAle ten termometr z tego co patrzyłam jest od jutra [emoji6]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez towar jest dzień wcześniej wieczorem, ale niestety zabraniają kupować [emoji53]właśnie rano zawsze są kolejki jak jest jakiś atrakcyjny towar.tak na oko - chodziłam jakoś 19\20 i już było wszystko..
![]()