reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A sobie tak mysle mamusie czy wam sie nudzi? Widze was niektore czesto tu na forum ...;)
Czyli to nie jest tak ze brak czasu na wszustko [emoji13][emoji13]? Wystarczy chyba dobrze Sue zorganixowac czy zalezy tez od bobaska jaki jest .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Flandi trzymam kciuki :) Tez bym już chciała moich chłopaków mieć :) ale jeszcze trochę i juz będą czas mi szybko leci półtora miesiąca i będą ze mną moje rozbojniki :)

Nie to mój na szczęście jak wstanie na jedzenie to tylko z 2 razy zapłacze i wtedy idziemy do jego pokoju i go bierzemy. Je z piersi z 40min i zasypia, ale jeszcze 60ml z butli dostaje i tak zasypia jak skończy jeść. Chociaż przy jedzeniu ma zamknięte oczy.
Mój może raz dziennie się uleje, więc nie ma jakiegoś problemu.
Moja chyba po prostu się przejada a później z teho wszystkiego zwraca i...wraca do jedzenia [emoji6] pierwsza proba podania zageszczacza srednio zwrocila i tak w trakcie jedzenia. Moze dlatego ze karmie na leżąco. No nic będziemy próbować dalej[emoji4]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

A sobie tak mysle mamusie czy wam sie nudzi? Widze was niektore czesto tu na forum ...;)
Czyli to nie jest tak ze brak czasu na wszustko [emoji13][emoji13]? Wystarczy chyba dobrze Sue zorganixowac czy zalezy tez od bobaska jaki jest .....

To już taki nawyk, to forum [emoji4] ja najczęściej wchodze jak mała je wtedy mam chwilę bo jak śpi to wtedy biegam jak furiat zeby zrobić jak najwiecej no i chociaz trochę zjesc bo z tym najgorzej

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedze zazwyczaj jak sciagam pokarm,albo jak maly spi a wszystko mam zrobione[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo mi kumpele na okolo mowia spi poki mozesz rob to co chcesz poki mozesz bo potem brak czasu .....no a jakos tu tez jestescie ledwo Po porodzie;)))

Duzo zalezy od dziecka i od zorganizowania[emoji6]
A teraz maly mi lezy na lozku bo nie chce spac tylko ogladac swiat, wiec musze go pilnowac i tym samym siedze na forum bo go samego nie zostawie[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry