MartiniM
Fanka BB :)
masz instagram ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz instagram ?
Bebilon nutriton robi sie taką papke zeby zagescila pokarm dziecku w brzuszku zeby nie ulewaloMartka a co to ten zageszczacz? Trzeba to uzyc I kiedy ?
Ewelin to wyobraz sobie mnie ,pierwsza ciaza porod kwiecien a jak tu czytam to czasem Sue boje ,ciekawe jak u nas bedzue ,Ja to we wszystkim zielona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No moja też pierwsza i tez zielona byłam. W sumie dalej jestem. Ale dobrze że jest to forum i dziewczyny zawsze poradzą co na kolki itpMartka a co to ten zageszczacz? Trzeba to uzyc I kiedy ?
Ewelin to wyobraz sobie mnie ,pierwsza ciaza porod kwiecien a jak tu czytam to czasem Sue boje ,ciekawe jak u nas bedzue ,Ja to we wszystkim zielona
No moja też pierwsza i tez zielona byłam. W sumie dalej jestem. Ale dobrze że jest to forum i dziewczyny zawsze poradzą co na kolki itp
Ja małemu też podawałam zageszczacz ale odstawiłam bo kupa mu się tak zagescila że nie mógł zrobić . Był dramat. Na szczęście już jestem po kolkach i po wszystkim. Teraz czekam na zęby. Aaa i jedno jeszcze mogę podpowiedzieć : u mnie mały się strasznie spinal i prezyl, stosowaliśmy różne krople od delicol po dąb simplex i wszystko, winna okazała się cholerna witamina k podawana w kapsułkach. Powiedziałam pediatrze że odstawiam i daje tylko witaminę D . Odrazu dziecko inne byłoMy dzisiaj walczymy przy karmieniach z zageszczaczem i powiem szczerze ze pierwszy raz mialam ochotę płakać razem z małą. Nie dość ze podanie jej tej papki łyżeczką jest niemozliwe, ona wrzeszczy jak opetana jak jest glodna, zeby jakos to podac smarowalam sobie tym sutek wczoraj mała zwrocila juz w trakcie jedzenia ale myslalam ze moze dlatego ze lezalysmy wiec dzisiaj karmilam ją na siedzaco glowe miala wyzej . wrocilysmy ze spaceru oczywiście ona od razu jest glodna jakby miesiac nie jadla. Tak wiec zmiana pieluchy juz odbywa sie w takim wrzasku jakbym obdzierala ją ze skory (czuje ze niedlugo chyba zapuka do mnie policja) i karmienie. ..
Ja cała w tej papce obklejona, dziecko tez ale udalo sie podalam jej sporo , po czym w nagrodę zostalam cala obrzygana ze tak powiem brzydko... Wtedy wlasnie chcialam sie rozplakac. Musialam wam sie wyzalic
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To się podaje tylko dzieciom które bardzo ulewaja. Nie daje się każdemu dziecku [emoji14] aczkolwiek mi powiedzieli że jak dobrze przybiera to niech sobie ulewa. Do tej pory mu się uleje jak beknie po jedzeniu i wszystko jest okTez sie ciesze ze jest to forum ,bedzue cie Ze mna podczas porodu ,szkoda ze Po transferze nie moglam dzielic radosci tutaj))
Martka aha widzisz zawsze nowe informacje i od ktorego tygodnia to podawac? Czy moze za wczesnie pytam hahaha dopoero 27t 4 dni ciaza