reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hahaha, to ja jestem dziwoląg chyba. Jestem mega zadowolona ze leze sama. Te pol godzinki. Taka chwila na uspokojenie nerwow. Ale dobrze mi z tym ze maz jest w poblizu, ze przywiozl, glaskal I teraz polecial z recepta po leki. I do modelarskiego pewnie też ;)
Oj tam,każdy robi dla siebie jak najlepiej :)
To ile w końcu zarodków wzięłas?? :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha, to ja jestem dziwoląg chyba. Jestem mega zadowolona ze leze sama. Te pol godzinki. Taka chwila na uspokojenie nerwow. Ale dobrze mi z tym ze maz jest w poblizu, ze przywiozl, glaskal I teraz polecial z recepta po leki. I do modelarskiego pewnie też ;)
Ja też wolałam leżeć sama :). Za drugim razem po punkcji zawołali meza w sumie bez mojej zgody :p i siedział mi przy łózlu i głupoty gadał :D. Plus był taki że mi przytaszczył bieliznę z szafki :). Przy transferze juz mówiłam zeby nie wołali ;), odpoczywałam sobie, tak jak Ty :)

Ja też wolałam leżeć sama :). Za drugim razem po punkcji zawołali meza w sumie bez mojej zgody :p i siedział mi przy łózlu i głupoty gadał :D. Plus był taki że mi przytaszczył bieliznę z szafki :). Przy transferze juz mówiłam zeby nie wołali ;), odpoczywałam sobie, tak jak Ty :)
No bo ja mam wspomnienia ze szpitala, I tech bardzo trudnych chwil I tych lajtowych spraw. I mnie zawsze denerwowali goscie, nie moglam sie od nich opedzic. Chcialam poczytac, pospac, jednym slowem nie myslec. A oni mi przylazili "wspierac" I nawet sudoku nie moglam w spokoju porozwiazywac. Chcialam zeby maz wpadal codziennie, pewnie ale na pol godzinki max godzine w ciagu dnia. Ale mamie ani tesciowej nie dalo sie przetlumaczyc, ciagle ktos przylaził

I tak, najlepsze jest jak siadzie ci taki przy lozku I widac jak mozg pracuje co by tu wspierajacego powiedziec. Zwykle glupoty wychodzą hahaha
Oj tam,każdy robi dla siebie jak najlepiej :)
To ile w końcu zarodków wzięłas?? :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
1, zostały 3

13dc
emoji15.png

Mogłam wybrać albo poniedzialek albo sobota

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio

Ale cudownie :) życzę powodzenia!

Koniczyna Kciuki za wgryzanko!

Ja dziś byłam u doktora, Kropka ma 2,4 cm to jest końcówka 9 tygodnia. Lekarz dał mi skierowanie na pappa, powiedział, że na taką ciąże trzeba uważać... nie wiem czy się zapisać na ten test czy nie. Są różne głosy, a wy jak myślicie?

Kreatola zapisz mnie na 7.02 na badania prenatalne :)

Ale cudownie :) życzę powodzenia!

Koniczyna Kciuki za wgryzanko!

Ja dziś byłam u doktora, Kropka ma 2,4 cm to jest końcówka 9 tygodnia. Lekarz dał mi skierowanie na pappa, powiedział, że na taką ciąże trzeba uważać... nie wiem czy się zapisać na ten test czy nie. Są różne głosy, a wy jak myślicie?

Kreatola zapisz mnie na 7.02 na badania prenatalne :)
Mnie też skierował na PAPPA mimo wieku 27 lat. Powiedzial ze wysyla na nie kobiety po 30 roku zycia i takie rodzynki po in vitro jak ja ^^' Idę zrobić to jutro bo chorobsko trochę odpuscilo i w końcu mogę wyjsc z domu. Myślę że warto jest go zrobić dla świętego spokoju. Wyniki będę mieć u lekarza na wizycie z usg prenatalnym tj. 26.01. MM nadzieję że wszystko wyjdzie ok :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też skierował na PAPPA mimo wieku 27 lat. Powiedzial ze wysyla na nie kobiety po 30 roku zycia i takie rodzynki po in vitro jak ja ^^' Idę zrobić to jutro bo chorobsko trochę odpuscilo i w końcu mogę wyjsc z domu. Myślę że warto jest go zrobić dla świętego spokoju. Wyniki będę mieć u lekarza na wizycie z usg prenatalnym tj. 26.01. MM nadzieję że wszystko wyjdzie ok :)

Zgadzam sie, ze warto zrobic, ale na pewno nie dla swietetego spokoju. Pappa to statystyka, nie daje zadnych odpowiedzi, raczej budzi watpliwosci. U mnie robi sie wszytskim, nikt nie pyta czy chcesz czy nie i e sumie dobrze.
Ale spokoju ducha mi nie dalo - norma jest kiedy prawdopodbienstwo wychodzi ponizej 280. Mi wyszlo 512 wiec niby ok, ale watpliwosci wzbudzilo.
Na spokoj sie nie nastawiajcie [emoji4] W ciazy to chyba niemozliwe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam sie, ze warto zrobic, ale na pewno nie dla swietetego spokoju. Pappa to statystyka, nie daje zadnych odpowiedzi, raczej budzi watpliwosci. U mnie robi sie wszytskim, nikt nie pyta czy chcesz czy nie i e sumie dobrze.
Ale spokoju ducha mi nie dalo - norma jest kiedy prawdopodbienstwo wychodzi ponizej 280. Mi wyszlo 512 wiec niby ok, ale watpliwosci wzbudzilo.
Na spokoj sie nie nastawiajcie [emoji4] W ciazy to chyba niemozliwe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bez względu na wynik to chyba ja bardziej wolę zrobić i wiedzieć niż nie zrobić, nie wiedzieć i później żałować że się nie zrobiło. Nie jest drogi, nie jest inwazyjny więc jeśli którejś lekarz zalecił to chyba warto go zrobić.

reklama
Właśnie też sobie o tym pomyślałam kiedy to zleciało pamiętam jak dxiewczyny na ciezarowkach mówiły ze 3 trymestr się wlecze mi leci tak szybko każdy dzień ze ani się obejrzeć a już będę w domu z moimi lobuzami :) Kochana a Ty zaraz po mnie :)
Jak ty bedziesz tulic chlopakow to ja zaczne odliczac

Do góry