Dzięki, moze u mnie własnie tak będzieJa tez mialam czuly test i co blada krecha. A zebym wczesniej zrobila to tez by jej nie bylo. U nie ktorych dziewczyn beta byla pozytywna a testy nic nie pokazywaly.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki, moze u mnie własnie tak będzieJa tez mialam czuly test i co blada krecha. A zebym wczesniej zrobila to tez by jej nie bylo. U nie ktorych dziewczyn beta byla pozytywna a testy nic nie pokazywaly.
Właśnie też sobie o tym pomyślałam kiedy to zleciało pamiętam jak dxiewczyny na ciezarowkach mówiły ze 3 trymestr się wlecze mi leci tak szybko każdy dzień ze ani się obejrzeć a już będę w domu z moimi lobuzamiLubie czytac takie dobre wiadomosci.Ja pojutrze zobacze swojego rozrabiake. I wlasnie uswiadomilam sobie ze mi zostalo nie cale 11 tyg. Kiedy to zlecialo
Kup sobie nospe i weź,bo tam nie dawali (przynajmniej w czerwcu). Będziesz na tej samej sali co punkcjaA, ok dzięki. Czyli pewnie trafie tam gdzie ostatnio, znaczy przy punkcji. Sala z 4 łóżkami, koszulki z fizeliny i kolejno się chodzi do zabiegowego. Meża mi nie wpuszczą bo tam sa i inne dziewczyny. I w sumie nie wiem po co mi on tam by byłPewnie wykorzysta ta godzinkę na skończenie do sklepu modelarskiego który jest naprzeciw kliniki
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Ja się do męża po transferze śmiałam, że właśnie dzięki temu tradycyjnemu systemowi liczenia jestem w ciąży jeszcze zanim w nią zajdę [emoji16]Jasne, pisząc "liczy się od" miałam na myśli, ze pierwsze dwa tygodnie ciazy są jak jeszcze nie ma zarodkaI potem często jest zdziwko ze ciąża 4-5 tygodniowa w dniu spodziewanego okresu przy naturalsach. Sama tak miałam
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
A u mnie na superczułym nie było nic, a na zwykłym była blada kreska... No i bądź tu człowieku mądry.Dzięki, moze u mnie własnie tak będzie![]()
Dziewczyny,
Pytanie do tych bardziej doświadczonych- czy jest różnica miedzy ovitrelle a pregnylem w utrzymywaniu sie w organizmie? Bo mnie pregnyl w tym sierpniowym cyklu podejrzewam ze utrzymywał się dłuuugo. Nie bardzo rozumiem jaka jest różnica, bo tam są różne jednostki nie wiem za bardzo jak to liczyc. Pomóżcie.