ZOOska
Fanka BB :)
I liczyc ze ktos nam da, wykonczysz się nerwowo kobieto
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To w dupie to miej i się sama przeprowadz. Niech on z mamusia wredniusia siedzi jak mu się podoba. Do usranej śmierci będzie czekał aż przepisie dom a ona ze wredna jeszcze dla wnusi przepisze. Brak mi słów!Ale on się nie wyprowadzi..tu mamy jeden pokój... reszta wspólne... ale niestety ja nie gotuje bo mam zakaz... ze coś zniszcze i wgl.
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
To mu powiedz, że potrzebujesz spokoju a on jako ojciec Waszego dziecka w pierwszej kolejności powinien Ci to zapewnić. Mój mąż pogadal z teściową, powiedział jej co jemu nie pasuje (tak naprawdę to mi to nie pasowało ale wziął to na siebie). I od tej pory teściowa normalnie się zachowuje. Nawet zaczynam ja lubićRozmawiałamale on mi kazał jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak myślę.. nie ma jak na swoim. U moich rodziców źle nie jest...Ale wiadomo że u siebie to u siebie, więc każdy grosz odkladamy a ja dorabiam jak mogę.Tak jak dziewczyny piszą. Nikt nikomu nic za darmo nie da. Nawet jeśli mamusia synusiowi ten dom przepisze za 50 lat to przepłacać to zdrowiem i nawet możliwe rozwodem. Twój mąż mi się wydaje niedojrzaly!