reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Dziewczynki dziękuje. Ja zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona . Jedynie przytłaczają mnie sprawy zdrowotne jak sprawy onkologiczne.
Lilth tez wydaje mi sie, ze na razie spokojnie rosnę, ale wiesz jak jest nagle obudzę sie z piłka

Megan jakie maleństwo ja taki miałam przed ciąża ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka no cudnie wyglądasz - promieniejesz! Te nóżki chudziutkie chyba pierwszy raz w spodniach foto :)

Megan malutki ale już widać ciążowy brzusio :)

Uwielbiam te nasze brzuszki są cudne!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Chybryda a jak dotkniesz to czujesz macice? Ładnie się zaokraglasz, na polowkowe pewnie już będzie spora kukeczka.

Kasiuka dokładnie, budzisz się i piłeczka większą. Wczoraj tak miałam hihi a jeszcze ostatnio mówiłam, że to chyba najmniejszy brzuch haha.
Jak Morela napisała, chudziutkie nóżki, zamienilabym się :)

reklama
cudne macie brzuszki, wszystkie są takie piękne, ale każdy różny :)
Kasiulka wymiatasz z tym uśmiechem :D
ja Wam mój pokażę, jak polecę do Polski i dorwę lustro, bo niestety u nas w mieszkaniu mamy tylko takie gdzie swoją twarz widzę i to nie w całości :D
Mój mąż jedynie kwituje " ale Cię wzdęło :D, z dnia na dzień coraz większy"

Do góry