Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mialam tak samo. Dopuki nie poczułam konkretnych ruchow to ta ciąża nadal wydawała sie bardzo nie rzeczywista
Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]Mialam tak samo. Dopuki nie poczułam konkretnych ruchow to ta ciąża nadal wydawała sie bardzo nie rzeczywista
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam już duzy brzuszek ale jakos nie czukam sie do konca w ciazy. No chyba ze spożywczej[emoji1]Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]
![]()
A jakie łóżko? Dla Was? Gdzie kupiliście?Cześć
Uhh kładę się i zaraz Was nadrobie,bo miałam dzisiaj intensywny dzień
Najpier byliśmy kupić łóżko,potem na cmentarzu u babci M i jeszcze do teściowej wstąpiliśmy. Teściowa wczoraj miała imieniny,więc kupiliśmy jej kwiatki,ale na żarty powiedzieliśmy,że to z okazji dnia babci hihi![]()
Odkąd od jakiś 3 tygodni nie mogę się normalnie schylac bo mi brzuch przeszkadza to moja ciąża jest bardzo realna [emoji23]
![]()
HahahaJa tez mam już duzy brzuszek ale jakos nie czukam sie do konca w ciazy. No chyba ze spożywczej[emoji1]
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od czwartku zaczelam 5 miesiącCymera, Motylek dzięki... to od piątku w 5 msc
![]()