madziarra21
Fanka BB :)
Spokój najważniejszyU mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokój najważniejszyU mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02![]()
Teraz to jeszcze ze maja miejsca a miejsc do pływaniaU mnie chyba dziecko sie przekrecilo bo nie czuje ruchow a czułam juz bardzo regularnie i mocno zwlaszcza wieczorem po kolacji.Na razie zachowuje spokoj.Polowkowe juz 01,02![]()
Wczoraj znalazłam filmik na kompie jak nagrywałam brzuchol z moja Corka pod koniec...co tam sie dzialo!!Teraz to jeszcze ze maja miejsca a miejsc do pływanianiech korzystają
chociaż już marzy mi się duuuzy dzidziol w brzuchu
![]()
A jakie łóżko? Dla Was? Gdzie kupiliście?
Polecam na to po lyzeczce miodu spadziowego lub lipowego ew gryczany..ale dobrej firmy bu cukru palonego nie jesc..super goi sluzuwkeJa mam pytanko do mam anginowych.
Macie problem z suchą śluzowkach gardła?? ja wiem ze byłam bardzo chora ale najpierw ucho a raczej promieniowania do ucha, a teraz jam mam suchą śluzówke gardła i przełykam to jakby milion szpilek ktoś w nie wbijal..... Ryczec mi się chce!!!