CzarnaMadzia
Moderatorka
Kuciapa z tego co się orientuje oznacza pipkeOj nic mi nie mów o bólu podbrzusza... mnie najgorzej boli jak lekko przycisne na brzuch, a ciebie w jaki sposob boli?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuciapa z tego co się orientuje oznacza pipkeOj nic mi nie mów o bólu podbrzusza... mnie najgorzej boli jak lekko przycisne na brzuch, a ciebie w jaki sposob boli?
Na zgage mi pomagał kubek mlekaHej dziewczynki[emoji5] gratuluje wszystkim nowym wrzesniowkom i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji5] dobre obiadki dzis szykujecie[emoji5] tez bym zjadlam schaba albo placki ziemniaczane[emoji5]
Fajnie jest samemu cos sobie uszyc, albo dla dzieciatka. Ale dla mnie to czarna magia.
Lepiej nie dac sie zlapac przeziebieniu, bo to nic fajnego jeszcze w ciazy.
Ja dzis mam dzien lenia. Obiadek od wczoraj, w domu posprzatane. Tylko najgorsze to, ze mam mdlosci i zgage. Macie jakie sposoby na ta okropna zgage? Bo co zjem, to zaraz mnie pali....
![]()
Czarna wie o co kamanKuciapa z tego co się orientuje oznacza pipke![]()
Mleko odpada, bo nie lubie...
Co sie stalo?A ja sie znow wkur.ilam tym razem na meza siostry męża
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj sie. Nie warto. Szkoda Twojego i dzidzi zdrowia.
Dorabiam malując pudelka i inne takie przedmioty w decupage i sprzedaje w kwiaciarni.A co chciałaś malować?