I po co te czarne myśli...zobacz ile serc z tobą.I tak jedno ma adhd a drugie autyzm i padaczke najbardziej sie boje ze Znowu będą musieli na to patrzeć
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
I po co te czarne myśli...zobacz ile serc z tobą.I tak jedno ma adhd a drugie autyzm i padaczke najbardziej sie boje ze Znowu będą musieli na to patrzeć
Witam z rana. To kto dzisiaj wizytuje??
U mnie w ciąży problemy z wyproznieniem, których poza ciąża nigdy nie mam. Zawsze najszybciej mnie rusza po kawie ale w ostatnich dniach do kawy mam wstręt. To znaczy wypije rano w pracy ale potem się pilnuje żeby pawia nie puścić. No i po kawie muszę coś zjeść bo potem mi się słabo robi. Przed ciąża to koniecznie coś słodkiego, ale teraz wszystko jest dla mnie aż za słodkie. Zdecydowanie bardziej ciągnie mnie do kwaśnego. Uciekam do pracy.
Zooska jeśli to tak Cię niepokoi i nasze rady Ci nie pomagają to proszę idź do specjalisty.Tyko W poprzedniej ciąży też mi rosla i lekarz tlumaczyl ze rosnie bo rosna blony plodowe a w srodku i tak nic sie nie rozwijalo
Mam nadzieję,że będzie większa od krwiakaDorcia no to jesteśmy w tym samym dniu ciążyciekawe jak Twoja kropeczka się pokarze dziś na usg
![]()
Od dziś siedzę z kulturą obiecujeMasz w takim razie ode mnie karę i zabraniam Ci tak siedzieć!
Cipko niegrzeczna
Ile tu żon mundurowych!
A to wojsko, policja, straż czy specsluzby?![]()