marc
Fanka BB :)
Mam tak samo... Wszystko mnie wkur...a![]()
Hehehe łączmy sie w bólu razem ;-D ale normalnie masakra ostatnio jest :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo... Wszystko mnie wkur...a![]()
Jak nie to muszę zainwestować w żel nawilżający bo się zatręZ tego musi być ciąża[emoji173] tak obstawiony[emoji8]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Może w sobotę?Nowe otwarcie ! Powodzenia [emoji6]
To kiedy testujemy ? [emoji12]
Ja tez poproszę kochana [emoji7]
U mnie o 19tej 21mm a o 5 rano pękło ... gin mówil, że tak do 12h przy 21mm
Jeszcze[emoji4] .... dopiero 7dpo ale trzymaj kciuki pls [emoji8] W pn chyba zatestuje
Campari gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Bertha dziękuję i lovja ... wiesz za co [emoji8] [emoji6] [emoji41]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A tak z ciekawości.Kalendarz. Tak się nazywa. Najprostszy jaki znalazłam. Tylko po to, żeby nie grzebać w kalendarzu u ginekologa
A czemu pytasz?
Trzeba silnik nasmarowacJak nie to muszę zainwestować w żel nawilżający bo się zatrę![]()
Pęcherzyk miałby ok 27mm...Jeżeli dziś czujesz ból jajnika to bym przypuszczała że dziś a który dc
Kochana, wróżka krwawka jak dziś u mnie była, to mówiła, że do marc w lutym nie przychodziTakże tego...
[/QUOT
Kochana jesteś :-* :-)
U mnie 22mmDziewczyny pomóżcie trochę, jak wasi ginekolodzy mówią,ile mają pęcherzyki jak pękają??
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom