reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niestety nie potrafię uśmiechać się do ludzi, zagadywać jeśli nie mam na to ochoty. Nie można kochać całego świata. To fałszywe i nieszczere.
On był dziś na tym spotkaniu. Jąkał się i płaszczył przed personalną. Korposzczur... umarła bym ze wstydu gdybym musiała się tak zachowywać. Nigdy!!!
Może mnie zwolnią, ale w tej sytuacji będą się bali, że pójdę do sądu :(
Obym zaszła w ciążę ;)

Dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie!!!! Jesteście THE BEST!!!!!
Ania ja też taka jak ty, nie musi mnie cały świat lubić, bo i ja do całego się nie uśmiecham. Nie lubię robić niczego przeciwko sobie i później się z tym męczyć, jak mnie coś boli to mówię to głośno;), chociaż powietrze dookoła się oczysci.

797fbdcb3d383119b926f34fbd3c3769.jpg

Robiłam test ale nie jestem pewna wyniku. Chyba się nie udało [emoji29]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, dopiero doszłam do wpisu. Gratulacje

Witaj i życzymy szybkiego dwupaku...

Aha, czyli badania rozszerzone masz sobie też odpłatnie zrobić? K**** za co my płacimy te cholerne zusy? I to jeszcze taka kwota? Przecież gdyby badanie nie było potrzebne to byście "dla przyjemności" go nie robili... Ale są pewne granice przyzwoitości... Choć z drugiej strony - co mają powiedzieć pary, którym pozostało tylko in vitro? Płatne w całości? Z tego co kojarzę to koszt wynosi coś około 7 tysięcy za jedno podejście... A najlepsze jest to że za same badania do in vitro placilismy 2200 a karotypy już mieliśmy bo tak to 3200 zł.

Dziękuję.

No niestety moja @ mnie nie zawiodła i jest. Nie jest mi dane zostać mama. No trudno, nie wszyscy mogą mieć tą super moc. Następna @ 21.02. Ale to bez znaczenia, bo daje sobie juz z tym wszystkim spokój. Tak musi być poprostu.
Powodzenia dziewczynki :)
Jola chwilę zwątpienia są u każdej, zobacz u mnie ile już przeciwności, ale znowu to coś wróciło, przytulić maleństwo;).

Zgadzam sie co do zarobków...
Synek miał jakieś objawy oprócz gorączki?
Martwię się bo moja córeczka wczoraj zaczęła gorączkować - prawie 40 stopni, co u takiego malucha nie jest niczym niezwykłym, ale nie ma żadnych innych objawów oprócz gorączki. Reaguje na paracetamol i na razie nic innego jej nie daję, ale martwię się jak cholera...
Dopiero na tej stronie jestem, u mojego doszedł paskudny kaszel i narzekał na gardło. Ale już teraz wesoły:)), kaszel pewnie jeszcze się przez tydzień utrzyma. W piątek pójdziemy na kontrolę.

reklama
IMG_20170125_185629.jpg
Dziewczyny a ten kwas foliowy jest ok? Folian jest strasznie drogi :(

Załączniki

• IMG_20170125_185629.jpg
    IMG_20170125_185629.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 323
Do góry