reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasek mój baby dust chyba pomógł co ;)
Nimitii, to ja też chcę trochę w takim razie [emoji1] czy byłabyś tak miła i podzieliła byś się że mną? [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Bulbasek wielkie gratulacje :)
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?

było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło :)

cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała :)

Ostatnia edycja:
Byłam rano na badaniach, udało mi się załatwić w 25 minut, więc dobry czas :-) tylko nie wiadomo, czy wszystkie wyniki będą dzisiaj może trzeba będzie czekać do poniedziałku... Mam nadzieję, że nie :-/

Jeszcze rano M miał przełożyć fotelik do z mojego samochodu do swojego, bo nie zdążyłabym Filipa do przedszkola odwiezc. Ubrał się i pyta gdzie moje klucze, ja mówię, że w kieszeni w kurtce, jak zawsze, okazało się, że ich tam nie ma. Ja się już zestresowalam, przeszukałam całe mieszkanie, M poszedł do mojego samochodu sprawdzić, czy ich nie zostawiłam, wrócił, ja szukam dalej i pytam go, czy nie wziął ich czasem wcześniej, bo ja wczoraj brałam jego klucze żeby zabrać z samochodu Lego, które kupiliśmy, więc może myślał że te moje, to jego. Mówi, że ma w kurtce tylko swoje i nic więcej. Powiedziałam, żeby sprawdził jeszcze raz, a on do mnie "o, są w kieszeni w spodniach"... Myślałam, że zabije! Ja rano biegam jak głupia, żeby zdążyć do przychodni, całe mieszkanie przeszukałam, a on zapomniała, że schował do kieszeni...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Bulbasek wielkie gratulacje :)
który to cykl starań i jak cykl był obstawiony?

było wczoraj o wdziankach wiec stwierdziłam ze nie załoze zwykłych piżam tylko ubrałam strinii i mega krótka sukienkę z zamkiem na klacie-podziałało.
Mąż stwierdził ze tak to powinno być a nie w barchanach... a niby go to nigdy nie kręciło :)

cykl dobrze obstawiony wiec dziewczyny trzeba się postarać trochę z tym ubiorem i zadziała :)
Faceci to wzrokowcy,jak zobaczą to im seks po głowie chodzi

Do góry