beatka10123
Fanka BB :)
Diphergan dostalas na spanie? Przeciez to lek na uklad oddechowy czyli stosowany przy astmie, niezycie nosa itp. Chyba ze zle Cie zrozumialam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam takie same odczucia co Ty @Klaudia_i_nikodem bo czlowiek z kazda pierdola dzwoni badz leci do lekarza. Dlatego podziwiam @Pacman za odwage albo wyobraznie.
No pewnie jak nie ma takiej potrzeby to lepiej nie brać...Szkodzą nie szkodzą.. W określonych dawkach można brać ale ja to odstawilam od razu jak naczytalam się, że ich podawanie to bardzo stara szkoła. Diphergan to się nazywa
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam w 30 t.c. Lekarz zapisał mnie na 27.02.
Duży przyrost wagi u ciężarnych i makrosomia płodu może świadczyć o cukrzycy w ciąży. Tylko taka zależność przychodzi mi do glowy
Pierwszy raz spotkałam sie ze stwierdzeniem makrosomia płodu. I powiem Tobie, ze przeczytaj do końca chociażby w Google dokładnie co to znaczy i jakie sa tego powikłania a nie piszesz głupoty i jeszcze podejrzewasz, ze miałam cukrzyce!
Jestem osoba o normalnej (przed ciąża) figurze. Nie byłam gruba ani chuda. Cukrzycy nie miałam tylko za duzo wtedy rzeczy robilam. Zima dziecko starsze na sankach ciagnelam, pływałam w basenie, podróżowałam duzo. Zreszta ja nie moge korzystać w ciąży z basenu, bo często łapie infekcje pochwy. I to rowniez było przyczyna szybszego skrócenia sie szyjki. Na szczęście dziecko mam zdrowe i mówiące prefekt po angielsku, uczęszczające do prywatnej szkoły Montessori anglojęzycznego wraz ze swoim bratem!
Gdyby miał makrosomie to byłby chorym dzieckiem! A on mówi po angielsku lepiej ode mnie! Ale to zasługa szkoły!
![]()
Ja mam w 30 t.c. Lekarz zapisał mnie na 27.02.
Duży przyrost wagi u ciężarnych i makrosomia płodu może świadczyć o cukrzycy w ciąży. Tylko taka zależność przychodzi mi do głowy.
Link do: Makrosomia płodu
![]()