reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej u mnie 10dpo i biel wizira [emoji18]
Łudzę się ze po prostu jest za wcześnie [emoji18]
Rozmonowalam go w poszukiwaniu cudu [emoji23]

72d78c13f13d1127cf0a79d92f222bbb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też biel w 11 dpo, póki nie ma @ to się jeszcze łudzę i też sobie tłumaczę, że to za wcześnie.

reklama
Wspaniałe by było bliźniaki :D
No skoro tak, to życzę Ci podwójnego prezentu walentynkowego [emoji8] [emoji173]

Ile kochana kosztował?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z przesyłką jakieś 22zl, ale ja wzięłam kuriera :-) sam termometr 11zl :-)

Hej u mnie 10dpo i biel wizira [emoji18]
Łudzę się ze po prostu jest za wcześnie [emoji18]
Rozmonowalam go w poszukiwaniu cudu [emoji23]

72d78c13f13d1127cf0a79d92f222bbb.jpg

Myślę, że za wcześnie :-) Wy to macie akcje z tym rozmontowywaniem testów :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak u Ciebie.ja spróbuję znowu w piątek albo sobotę.
Dopóki nie ma okresu jest nadzieja:)
A boli Cię brzuch?albo piersi?
Boli podbrzusze czuje jakbym spuchła, piersi tez sutki bardzo pieką. Ale ja biorę duphaston to może być jego zasługa.

U mnie też biel w 11 dpo, póki nie ma @ to się jeszcze łudzę i też sobie tłumaczę, że to za wcześnie.

Nie poddawajmy się [emoji5]

A powiedzcie mi, bo nie do końca ogarniam jeszcze tą apke, ta linia przerywana pokazująca 36,7, jak temperatura ją przekroczy, tzn ze jest owu? Czy o co kaman?

1485850755-aaaaaa.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Gratki dla Bulbaska [emoji3]
Podczytuję Was czasem, ale brak czasu na regularne pisanie :( Ja robię testy owu, mierzę temperaturę, ale jak narazie owu brak :( No niestety po tylu latach brania tabsów organizm musi się przestawić [emoji20] W poniedziałek idę do gina i zobaczymy co powie [emoji846]
A jak było u Was, po jakim czasie od brania anty miałyście owu?

Wiesz ze nie mam pojęcia? Ale możesz mieć racje bo wcześniejsze moje cykle z duphastonem przechodziłam bezobjawowo. Po odstawieniu 4 dni i była @ i właśnie po odstawieniu dopiero miałam bóle @.

No właśnie ja brałam go teraz 1 raz i żadnych odczuc zbliżającej się @ nie ma. Wcześniej pojawiały się już przed spadkiem temp. Teraz temp. spadła i czekam kiedy @ mnie nawiedzi. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro.

reklama
Do góry