reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mi się właśnie wydawało, że oczy ciemne jak Ty :p ale to tylko na zdjęciach Was widzę, więc najwidoczniej mylne wrażenie :p haha silne silne :D
nie nie, od momentu jak sie urodzil to czysty Tomek :) tez na zywo inaczej wyglada, w ogole z dnia na dzien sie zmienia, rosnie nam dosc szybko, co nas cieszy, niech juz ma roczek hehe, tak czekam na to

reklama
Ja biorę progesteron już tydzień a dalej bólu piersi nie ma. Z jednej strony to dobrze nie męczę się a z drugiej strony ostatnie dwa cykle nie bolaly i teraz niewiem czy coś nie tak czy co. Dziwne to. Odkąd pamiętam to piersi bolaly ponad tydzień przed @ i to strasznie.
Mnie nigdy nie bolały, ale ja miałam bardzo krótkie fazy lutelane. Jak zaczęłam brać witaminy i pić zioła to zaczęło się. A teraz przy dupku znów nic.

Czy są tutaj dziewczyny co leczą się u prof Malinowskiego?
Jest wiele dziewczyn na wątku Poronien nawykowych. Aha, bobasek, przeciez ty tam juz piszesz :)
Tu chyba nie ma żadnej od Malinowskiego. :)

Różne. Raz brązowe ze śluzem, raz krew, raz krew ze śluzem. Ale takie, że brudzę wkładki. Podpaski zbędne :(
Ania, musi chlusnąć krew, zeby to uznac za 1dc, plamienia nawet krwią to jeszcze nie nowy cykl.
Moze siknij testa jednak

@Lanvin bardzo mi przykro ale nadal nie wysłałam tych testów.
Rok sie dla mnie zaczął kiepsko, mąż złamał nogę. Operacja. Teraz Tata trafił na onkologię na chemię i trochę mnie to rozwaliło. Postaram sie dzisiaj wysłać!

f2w3rjjgpsehityp.png
Kochana, przykro mi [emoji20] jak się teraz czują??

Jeśli to jest problem, to ja sobie kupię na miejscu, tylko powiedz :-)

Dziewczyny ratunku. Od niedzieli plamię.to był 25 dc. Jutro szykowałam się zrobić lh i fsh i teraz nie wiem... To cholerne plamienie jest, wcale nie rozkręca się. Nie wiem co robić. Jeszcze wymacałam sobie coś na szyjce i już mi się wszystkiego odechciało...
Ty zapisywalas się do gina? Bo nie pamiętam.

moj ma nos a tak to czysty stary :D
mowie do chlopa, ku*wa nienawidze cie za te silne geny, nawet w plemnikach musza przejsc :D
Moja kumpela ma córkę i syna, oboje skóra zdjęta z ojca, w ogóle nie są do niej podobni :p

A mi się właśnie wydawało, że oczy ciemne jak Ty [emoji14] ale to tylko na zdjęciach Was widzę, więc najwidoczniej mylne wrażenie [emoji14] haha silne silne :D
Dzieci i tak na początku maja g niebieskie oczy [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ogolnie do kazdego pojdzie na rece i da sie wycalowac tacie, dziadkom czy ciociom, tylko nie wiem dlaczego, ale jak moj Tomek dal go mojej boskiej szwgierce to zaczal beczec i sie prezyc, no ciekawe czemu haha :D czuje zlych ludzi :D
Pewnie złych ludzi taki maluch czuje ma kilometr [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, przykro mi [emoji20] jak się teraz czują??

Jeśli to jest problem, to ja sobie kupię na miejscu, tylko powiedz :-)

Ty zapisywalas się do gina? Bo nie pamiętam.

Moja kumpela ma córkę i syna, oboje skóra zdjęta z ojca, w ogóle nie są do niej podobni :p

Dzieci i tak na początku maja g niebieskie oczy [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aa właśnie nie wszystkie ;D choć większość ;)

reklama
Do góry