reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś jest nie tak...

Ej nie wmawiaj sobie ze cos musi być nie tak ja tez zawsze mialam takie skape @ a wszystko bylo dobrze ....
Tylko ta ostatnia z 12.01 byla wyjatkowo dziwna bo praktycznie nie lecialo nic tylko byla krew na.papierze przy podtarciu no i @ zaczela sie w czawrtek a skonczyla w sobote dziwna taka.no ale chyba raz na ruski rok moze sie taka.przytrafic chociaz kobieta jak.sie stara o dzidziusiato ma rozne myśli wiem .... poczekaj spokojnie na wizytę i zobaczysz co ci powie pani doktor a poki co sie nie denerwuj

reklama
@Lanvin syn przyjaciółki urodził się z czarnymi wegielkami ;) a dzidziuś którym się opiekowałam od 3tyg życia miał szaro-granatoowe :) reszta nieebieskiee oczywiście ;D
Tak czy siak, i tak dzieciom później kolor się zmienia [emoji14] mój ma niestety piwne, nie po mnie [emoji20] na szczęście jeszcze prócz uszu praktycznie wszystko ma po mnie, więc chyba silne geny mam, przynajmniej dzieci ładne [emoji3]

Witojcie moje cudowne Staraczki i Ciezarowki [emoji8]

100 postow do nadrobienia od rana [emoji33] poczytam Was po pracy.

Zrobilam test owu i prosze o pomoc bo moje oczy mnie zawodza.
Pozytyw czy jeszcze nie?
Mi wyglada, ze jeszcze nie ale, ze juz prawie pozytyw.

9f8349bffb2b6055433bc180ed778188.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi wygląda, że dziś lub jutro, ale co ja tam wiem [emoji14] testy z allegro??

Pozytyw [emoji2] to działaj[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Paraplu odpuszcza w tym cyklu :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czy siak, i tak dzieciom później kolor się zmienia [emoji14] mój ma niestety piwne, nie po mnie [emoji20] na szczęście jeszcze prócz uszu praktycznie wszystko ma po mnie, więc chyba silne geny mam, przynajmniej dzieci ładne [emoji3]

Mi wygląda, że dziś lub jutro, ale co ja tam wiem [emoji14] testy z allegro??

Paraplu odpuszcza w tym cyklu :-)

No mi tez wyglada, ze to jeszcze nie 100% pozytyw ale chcialam sie upewnic innymi oczami ;) wieczorem sprawdze.
Wczoraj mi poleciala woda az gacie musialam zmienic [emoji33] Ovia byla zachwycona tym objawem [emoji23] a dzisiaj mam juz sliski sluz i Ovia tez byla nim zachwycona [emoji23]

Testy kupowalam w necie w Holandii, Sensitest sie zwia i sa bardzo dobre. Gorzej z moimi oczami bo w zaleznosci co sobie w mawiam to taki widze wynik [emoji28]

Tak, odpuszczam dla spokoju ducha ale testy sobie robie bo szykuje sobie wszystkie informacje o cyklach do ginekologa. W czwartek wizyta [emoji33]

No mi tez wyglada, ze to jeszcze nie 100% pozytyw ale chcialam sie upewnic innymi oczami ;) wieczorem sprawdze.
Wczoraj mi poleciala woda az gacie musialam zmienic [emoji33] Ovia byla zachwycona tym objawem [emoji23] a dzisiaj mam juz sliski sluz i Ovia tez byla nim zachwycona [emoji23]

Testy kupowalam w necie w Holandii, Sensitest sie zwia i sa bardzo dobre. Gorzej z moimi oczami bo w zaleznosci co sobie w mawiam to taki widze wynik [emoji28]

Tak, odpuszczam dla spokoju ducha ale testy sobie robie bo szykuje sobie wszystkie informacje o cyklach do ginekologa. W czwartek wizyta [emoji33]

Trzymamy kciuki za Twoją wizytę [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja uważam, że pozytyw, jutro albo w czw. Owu jak sądzę :D

Ej nie wmawiaj sobie ze cos musi być nie tak ja tez zawsze mialam takie skape @ a wszystko bylo dobrze ....
Tylko ta ostatnia z 12.01 byla wyjatkowo dziwna bo praktycznie nie lecialo nic tylko byla krew na.papierze przy podtarciu no i @ zaczela sie w czawrtek a skonczyla w sobote dziwna taka.no ale chyba raz na ruski rok moze sie taka.przytrafic chociaz kobieta jak.sie stara o dzidziusiato ma rozne myśli wiem .... poczekaj spokojnie na wizytę i zobaczysz co ci powie pani doktor a poki co sie nie denerwuj
Denerwuje się bo nie wiem, czy mam robić badania czy nie. Już w grudniu zrobiłam bo plamiłam drugi dzień. Potem wszystko ustało, a za 6 dni przyszła@. I w dupę poszła kasa na badania, bo nie są miarodajne... Szlag mnie trafia :(

Denerwuje się bo nie wiem, czy mam robić badania czy nie. Już w grudniu zrobiłam bo plamiłam drugi dzień. Potem wszystko ustało, a za 6 dni przyszła@. I w dupę poszła kasa na badania, bo nie są miarodajne... Szlag mnie trafia :(
Przede wszystkim, to lekarz powinien Cię zbadać, bo co z tego, że robisz wyniki z krwi, jeśli do tej pory gin Twojej kuciamby na oczy nie widział? Przede wszystkim musi zajrzeć do środka i zrobić usg, a tak to takie strzelanie na oślep, nie rozumiem dlaczego do tej pory nie miałaś takiego badania...

reklama
Do góry