1985nelia2
Fanka BB :)
Bardzo dużo tych poronien teraz masakra. Pyzunia trzymaj sie, pewnie progesteron ci podają na podtrzymanie ciąży. Kciuki zaciśnięte.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam się do &&&&&& moze wszystko jeszcze bedzie dobrze .musi być!!!!!!Bardzo dużo tych poronien teraz masakra. Pyzunia trzymaj sie, pewnie progesteron ci podają na podtrzymanie ciąży. Kciuki zaciśnięte.
Wow, muszę wejść poczytać hihiKurczę co tam na tych wrzesniówkach się dzieje ze jest pytanie o zamkniecoe wątku?
Przykro mi. Dziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszegono to i ja mam dzień z cyklu porażka
urodziny 31 i przyszła @ a liczyłam, że może się uda. Miała być jutro. Dobrze, że testu nie zrobiłam. Chyba czas poprosić o ponowne wpisanie w tabelkę: caltha @ 1.03, 1dziecko, 3straty, 15cykl starań
tak dziś, dziękujęPrzykro mi. Dziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszego
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Sto lat sto lat niech żyje żyje nam[emoji255]tak dziś, dziękuję![]()
Wszystkiego najlepszego[emoji2]tak dziś, dziękuję![]()