reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

LUX wiadomo :) jednak z mojej perspektywy (mamy 3latka :) ) taki niemowlaczek jest okruszkiem :) dzieci stanowczo za szybko rosną!!!! Pamietam jak zaraz po narodzinach Małego dostałam jakieś ubranko na rozmiar 74 i sobie pomyślałam o matko kiedy on do tego dorośnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a dziś patrząc na ubranka mniejsze niż 74 zastanawiam się jak w to ubrać takie maleństwo [emoji23] serio - to się zapomina. Wiadomo, ze ze swoim dzieckiem jest inaczej, ale jak ostatnio koleżanka dała mi swoją 4miesieczna córkę to bałam się, ze zrobie jej krzywdę :)

U nas z częstotliwością to ja raczej mam problem. Mi w zupełności wystarczy 6-7 razy w miesiącu, a mój mąż mógłby co dwa dni. Dosłownie. A jesteśmy razem 10 lat. Tzn w tym roku minie 11.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to już troszkę razem jesteście :) my razem 7 lat, ale mój jak na razie mógłby cały czas. Ja nawet czasami już mówię, żeby się opanował a potem i mi się trochę chęci poprawiły i jest ok. Przychodzi taką codzienność, jakieś stresy itd. Najważniejsze, ze się kochacie misiaczki :)

To wspaniale :)

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi :p Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka :p oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!

LUX wiadomo :) jednak z mojej perspektywy (mamy 3latka :) ) taki niemowlaczek jest okruszkiem :) dzieci stanowczo za szybko rosną!!!! Pamietam jak zaraz po narodzinach Małego dostałam jakieś ubranko na rozmiar 74 i sobie pomyślałam o matko kiedy on do tego dorośnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a dziś patrząc na ubranka mniejsze niż 74 zastanawiam się jak w to ubrać takie maleństwo [emoji23] serio - to się zapomina. Wiadomo, ze ze swoim dzieckiem jest inaczej, ale jak ostatnio koleżanka dała mi swoją 4miesieczna córkę to bałam się, ze zrobie jej krzywdę :)

U nas z częstotliwością to ja raczej mam problem. Mi w zupełności wystarczy 6-7 razy w miesiącu, a mój mąż mógłby co dwa dni. Dosłownie. A jesteśmy razem 10 lat. Tzn w tym roku minie 11.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
moj sie urodzil malenki, wszyscy procz mnie i Tomka bali sie brac na rece :D teraz juz jest wiekszy, ale ubranka nadal nosi to co nosil, bo wszystko bylo mu za duze, co ja sie nakombinowalam by go ubrac a i tak wygladal jak dziec Rumuna :D

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi [emoji14] Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka [emoji14] oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!
Jakbym czytała o sobie! Identyko! Moj też łazi, gada że to, że tamto a generalnie d... Z tego wynika [emoji1] a jak ja mam ochotę to albo mam okres albo któreś z nas jest poza domem. No i weź tu dziecko w takich warunkach zrób [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mój M to tak dużo mówi, a mniej robi :p Często twierdzi że mógłby ze mną codziennie, a jak już przychodzi co do czego to wymięka :p oczywiście najbardziej mu się chce wtedy kiedy nie można, albo kiedy nie lubię, czyli w czasie @... pozostaje mi więc z tym po prostu jakoś żyć!
A może jakoś miły wieczór razem by to nastroil pozytywnie? :) Mój M mówi, ze na każdą moją dolegliwość na lekarstwo i jest to seksik. Śmiesznie to mówi zawsze, ale rzeczywiście działa :D

Jakbym czytała o sobie! Identyko! Moj też łazi, gada że to, że tamto a generalnie d... Z tego wynika [emoji1] a jak ja mam ochotę to albo mam okres albo któreś z nas jest poza domem. No i weź tu dziecko w takich warunkach zrób [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Żebyś wiedziała!!! Wyjątek stanowią sytuacje gdy gdzieś wychodzę sama i na prawdę dobrze wyglądam, wtedy - chyba z zazdrości - zaczyna przez następne dni świrować i nie mogę się opędzić... że też akurat teraz nie mam żadnych planów wyjściowych :p

Normalnie chyba go dzisiaj przykuje na tydzień do łózka i nie będzie miał wyboru :p

A może jakoś miły wieczór razem by to nastroil pozytywnie? :) Mój M mówi, ze na każdą moją dolegliwość na lekarstwo i jest to seksik. Śmiesznie to mówi zawsze, ale rzeczywiście działa :D

Tylko tutaj o to chodzi, że my dużo czasu tak ze sobą miło spędzamy. Nie nudzimy się w tym sensie ze sobą. Może to kwestia tego, że nie mamy się kiedy stęsknić za sobą?

moj sie urodzil malenki, wszyscy procz mnie i Tomka bali sie brac na rece :D teraz juz jest wiekszy, ale ubranka nadal nosi to co nosil, bo wszystko bylo mu za duze, co ja sie nakombinowalam by go ubrac a i tak wygladal jak dziec Rumuna :D
Haha Lux [emoji23] dziec Rumuna. Mały jest świetny [emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry