reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
O czym Wy mówicie, byłam w ciąży 3 razy i za każdym razem kreski były od 10 dpo 🤷‍♀️ jeśli dziś nic nie było to nie chce już sobie niepotrzebnie robić nadziei, wolę nastawić się na kolejny cykl ❤️👎
To, ze 3 razy 10dpo byla kreska nie oznacza, ze w tym cyklu implantacja nie mogła potrwać dłużej. Nasz organizm to nie komputer, w każdym cyklu może inaczej reagować.

przepraszam, ale nie pamiętam czy robilas monitoring? Masz 100% pewnośc kiedy była owulacja? A może dzis jest np 9dpo? Proszę jutro sikać i nie dyskutować z szefową ! 😅

Wiem wiem, różnie może być ❤️ poczekam do miesiączki, jak nie przyjdzie będę sprawdzać 👌 Paula, u mnie dziś 11 dpo i test śnieżno biały rano 🤷‍♀️

Nie jedna miała tu 11dp dopiero duszka i jest w ciąży lub urodziła przykładem jest @loumarie -jest w ciąży i miala ducha 11dp

Jak jestem wywołana to potwierdzam.
Chociaż nie wiem jak u innych pań z tych samych przypadków, ale u mnie trzeba brać na poprawkę rozregulowane cykle, bo to i ja byłam tą co peaki na testach miała w 8dc. 🙂
Moje 11 dpo to było jakieś... 6 albo i 7 dni przed @, juz twraz prawdę mówiąc nawet nie pamiętam.

reklama
reklama
Do góry