Właśnie wróciłam z monitoringu cyklu, owulacje miałam zawsze jak w zegarku 13dc a dzisiaj wielki szok  11dc endometrium 7mm a pęcherzyków brak
 11dc endometrium 7mm a pęcherzyków brak  czy możliwie jest  że owulacja mi się przesunie? ginekolog kazał przyjść za trzy dni na kolejny monitoring ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje
 czy możliwie jest  że owulacja mi się przesunie? ginekolog kazał przyjść za trzy dni na kolejny monitoring ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje  czy którejś z Was dziewczyny przydarzyła sie taka sytuacja ?
 czy którejś z Was dziewczyny przydarzyła sie taka sytuacja ?

reklama

A miałaś stymulację cyklu?Właśnie wróciłam z monitoringu cyklu, owulacje miałam zawsze jak w zegarku 13dc a dzisiaj wielki szok11dc endometrium 7mm a pęcherzyków brak
czy możliwie jest że owulacja mi się przesunie? ginekolog kazał przyjść za trzy dni na kolejny monitoring ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje
czy którejś z Was dziewczyny przydarzyła sie taka sytuacja ?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam cykle naturalne
cikulinka
Fanka BB :)
już 6 dzień po iui  jeszcze trochę poczekam do testowania.......oby szybko zleciało i oczywiście mam zobaczyć zadowalający mnie wynik czyli fasolka ma być i juz...........
niepokoi mnie tylko mnie czasem w środku wszystko boli jak na @...do tego stopnia że dziś w pracy chodziłam z odpiętymi spodniami i żeby tego było mało musiały być rozsunięte...

niepokoi mnie tylko mnie czasem w środku wszystko boli jak na @...do tego stopnia że dziś w pracy chodziłam z odpiętymi spodniami i żeby tego było mało musiały być rozsunięte...
jasani
Cześć dziewczyny, ja w sobotę dostałam @. Jutro idę na pierwszy monitoring i receptę na zastrzyki. Zawsze biorę Menopur i udaje mi się wyhodować tylko jeden lub góra dwa pęcherzyki. I to nie za wielkie. Zobaczymy jak będzie tym razem.

U mnie na naturalnym cyklu pęcherzyki nie rosły, a i przy stymulacji nie są największe. Być może i u Ciebie trzeba by pomyśleć o jakichś lekach. Zależy jeszcze kiedy masz owu, ale jeśli w 11 dniu nic nie ma to nie jestem pewna czy już coś urosnieNie mam cykle naturalne
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
Hej kobietki 
Emilianka bede 3mać kciukasy i za Ciebie Oska też, to będzie ta własciwa IUI- mowie Ci to ja wiedzma
Ja narazie spokoj, 22 mam gina zobaczymy co pwoie na droznosc, ale bede cisla go o skierowanie na histero.
Miłego wieczora WAM ŻYCZE, A JUTRO MIŁYCH WALENTYNEK. Ja jutro podwojnie swietuje, bo jeszcze urodziny mam swoje hehe

Emilianka bede 3mać kciukasy i za Ciebie Oska też, to będzie ta własciwa IUI- mowie Ci to ja wiedzma
Ja narazie spokoj, 22 mam gina zobaczymy co pwoie na droznosc, ale bede cisla go o skierowanie na histero.
Miłego wieczora WAM ŻYCZE, A JUTRO MIŁYCH WALENTYNEK. Ja jutro podwojnie swietuje, bo jeszcze urodziny mam swoje hehe
Emilianka6966
To miłego podwójnego świętowaniaHej kobietki
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
Haha dzięki 28 lat przypomina mi, że za 2 kolejne będzie już 3 z przoduTo miłego podwójnego świętowaniana ten czas zapomnij o wizytach, leczeniu, niech to będzie Twój wspaniały dzień, wyjątkowy dzień
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama

cikulinka
no najlepszegoHaha dzięki 28 lat przypomina mi, że za 2 kolejne będzie już 3 z przodu

Podziel się: