Właśnie wróciłam z monitoringu cyklu, owulacje miałam zawsze jak w zegarku 13dc a dzisiaj wielki szok
11dc endometrium 7mm a pęcherzyków brak
czy możliwie jest że owulacja mi się przesunie? ginekolog kazał przyjść za trzy dni na kolejny monitoring ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje
czy którejś z Was dziewczyny przydarzyła sie taka sytuacja ?
reklama
A miałaś stymulację cyklu?Właśnie wróciłam z monitoringu cyklu, owulacje miałam zawsze jak w zegarku 13dc a dzisiaj wielki szok11dc endometrium 7mm a pęcherzyków brak
czy możliwie jest że owulacja mi się przesunie? ginekolog kazał przyjść za trzy dni na kolejny monitoring ale nie wiem czy jest sens robić sobie nadzieje
czy którejś z Was dziewczyny przydarzyła sie taka sytuacja ?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam cykle naturalne
cikulinka
Fanka BB :)
już 6 dzień po iui jeszcze trochę poczekam do testowania.......oby szybko zleciało i oczywiście mam zobaczyć zadowalający mnie wynik czyli fasolka ma być i juz...........
niepokoi mnie tylko mnie czasem w środku wszystko boli jak na @...do tego stopnia że dziś w pracy chodziłam z odpiętymi spodniami i żeby tego było mało musiały być rozsunięte...
niepokoi mnie tylko mnie czasem w środku wszystko boli jak na @...do tego stopnia że dziś w pracy chodziłam z odpiętymi spodniami i żeby tego było mało musiały być rozsunięte...
jasani
Cześć dziewczyny, ja w sobotę dostałam @. Jutro idę na pierwszy monitoring i receptę na zastrzyki. Zawsze biorę Menopur i udaje mi się wyhodować tylko jeden lub góra dwa pęcherzyki. I to nie za wielkie. Zobaczymy jak będzie tym razem.
U mnie na naturalnym cyklu pęcherzyki nie rosły, a i przy stymulacji nie są największe. Być może i u Ciebie trzeba by pomyśleć o jakichś lekach. Zależy jeszcze kiedy masz owu, ale jeśli w 11 dniu nic nie ma to nie jestem pewna czy już coś urosnieNie mam cykle naturalne
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
Hej kobietki 
Emilianka bede 3mać kciukasy i za Ciebie Oska też, to będzie ta własciwa IUI- mowie Ci to ja wiedzma
Ja narazie spokoj, 22 mam gina zobaczymy co pwoie na droznosc, ale bede cisla go o skierowanie na histero.
Miłego wieczora WAM ŻYCZE, A JUTRO MIŁYCH WALENTYNEK. Ja jutro podwojnie swietuje, bo jeszcze urodziny mam swoje hehe
Emilianka bede 3mać kciukasy i za Ciebie Oska też, to będzie ta własciwa IUI- mowie Ci to ja wiedzma
Ja narazie spokoj, 22 mam gina zobaczymy co pwoie na droznosc, ale bede cisla go o skierowanie na histero.
Miłego wieczora WAM ŻYCZE, A JUTRO MIŁYCH WALENTYNEK. Ja jutro podwojnie swietuje, bo jeszcze urodziny mam swoje hehe
Emilianka6966
To miłego podwójnego świętowaniaHej kobietki
Miłego wieczora WAM ŻYCZE, A JUTRO MIŁYCH WALENTYNEK. Ja jutro podwojnie swietuje, bo jeszcze urodziny mam swoje hehe![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
angelawwa
Zaangażowana w BB
Haha dzięki 28 lat przypomina mi, że za 2 kolejne będzie już 3 z przoduTo miłego podwójnego świętowaniana ten czas zapomnij o wizytach, leczeniu, niech to będzie Twój wspaniały dzień, wyjątkowy dzień
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cikulinka
no najlepszegoHaha dzięki 28 lat przypomina mi, że za 2 kolejne będzie już 3 z przodu
Podziel się: