A
auslanderka
Gość
Witaj, tu szybko dowiesz się wszystkiego[emoji1]Hej dziewczynyJestem nowa wiec moze sie krotko przedstawie - Jestem Olga ,mam 24 lata,pierwszy cykl staran , jeszcze nie mam dzieci wiec i male doswiadczenie w temacie
Mam cykle 28 dniowe , owulacja wypada na 14dc ,obecnie jestem w 19dc . mam ogromna nadzieje na powodzenie ale duzo czytalam i juz wiem ze to wcale nie jest takie proste.
![]()
3mam kciuki, aby to była ostatnia na kilkanaście miesięcy[emoji1]U mnie w sumie to nie wiadomo, ale według mnie własnie w 20 dc była owu. Oby!!!
Tzn. ja wiem,że te moje cykle są nieregularne,ale tak jak chyba Agatusia u mnie bywało naprawdę różnie...28 dc,33 dc,38 dc...kiedyś było w ogóle 66 dc..
Po drugim porodzie na kilka miesięcy był spokój, tzn .regularne co 28-29 dni,a potem znowu abarot do poprzedniego wariactwa...Szlag mnie trafia. Czekam na tą wizytę u ginki jak na zbawienie,chociaż nie wiem czy cokolwiek sensownego mi powie (22.02). No chyba,że w tym cyklu udało się zaciążyć.
. Mój plan jest taki,żeby testować jutro lub w piątek...ale cholera wie kiedy była owu,jak to w ogóle liczyć,ile dni ma mieć ten cykl...no paranoja. Od standartowego cyklu 28-dniowego, tzn. teoretycznej @ mija tydzień,ale jestem pewna,że u mnie to coś lewe jest i może do piątku poczekam z tym testem?
I tak podejrzewam,że zobaczę biel.